Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szedjem fel a tanárnőme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjem fel a tanárnőmet? (lent)

Figyelt kérdés
Nem, nem a tipikus kérdés. A hölgy 18 évvel ezelőtt volt az osztályfőnököm, általános 4. osztályban. Később ugyanabban a suliban dolgoztam, nem tanárként és elég jókat beszélgettünk, de 5 éve felmondtam. Azóta évente egyszer-kétszer áthívott valami random problémával és akkor is inkább beszélgetés lett az 5 perces melóból. Férje már azelőtt elhagyta hogy elkezdtem én is a suliban melózni, azóta sincs senkije, csak a gyereke, de ő is valami 300km-re él. Régebben messengeren beszéltünk olyasmiről hogy mennyi ideje van egyedül és hogy soha nem lesz már senkije szerinte. Tök szomorú volt és azóta nem is kérte hogy segítsek neki. Igazából mindig is bejöttek a nálam idősebb nők, ő meg aztán főleg és szerintem most jobban néz ki mint bármikor ezelőtt. Szerintem szégyenli hogy elkezdte nekem írogatni hogy mennyire sz*r neki egyedül és azért nem hív már. Szinte minden nap látom mikor megyek haza a melóból, mert a suli mellett visz az utam és valahogy pont úgy adja ki hogy látom ahogy sétál a kocsijához. Gondolkoztam hogy valami kamu indokkal pont arra sétálok és hátha összejön valami kávé-randi szerűség vagy ilyesmi,de kicsit cikinek és átlátszónak érzem ezt. Nem tagadom, túlnyomó részt szexuális töltetű a közeledésem, szerintem mindkettőnknek jót tenne. Nem vagyok hülye, 26 év van közöttünk szóval rendes kapcsolat nem menne, de pár jó élményt össze tudnánk hozni szerintem. Mi a véleményetek? Próbálkozzak ezzel az átlátszó taktikával vagy ne? Simán csak ráírni messengeren tök fura lenne vagy nem is tudom.

2022. szept. 13. 00:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%

Sehogy se.

Neki megalázó lenne.

Nagyon kibirulna.

Ha ráírsz, az zaklatás

2022. szept. 13. 00:32
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem neki most pont nem pár élményre lenne szüksége. :( Egyébként szép sztori lenne. ;) :D
2022. szept. 13. 00:33
 3/12 A kérdező kommentje:
Rábeszéltetek. Akkor holnap becserkészem. Köszi a segítséget :D
2022. szept. 13. 00:40
 4/12 anonim ***** válasza:
72%

3, Szívesen, örülünk, hogy segíthettünk és hogy ilyen gyorsan helyes döntésre jutottál!

Egyébként tényleg nem egyszerű a helyzet. :(

2-es voltam.

2022. szept. 13. 00:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát igazából úgy vagyok vele, hogy lesz ami lesz. Ha most itt évekig gondolkozok rajta akkor, utólag fogom megbánni. Vagy lehet hogy talál valakit magamellé és akkor végleg oda az esély :D
2022. szept. 13. 01:03
 6/12 anonim ***** válasza:
27%

Legyél neki támasz, de ne nyomult annyira.

Inkább legyek megértő, várd hogy ő nyisson feléd ha újra elkezdtek beszélgetni. :)

Szurkolok, hajrá ❤️

2022. szept. 13. 01:26
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
Egy 26 évvel idősebb nő annak is örülne, ha titokban csak rendszeresen megdugnád. Szerintem működhet, ha tudod titokban tartani.
2022. szept. 13. 07:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Én szurkolok neked, hogy varrd le. Iszonyatosan ki lehet éhezve, lehet, meg se tudod unni majd
2022. szept. 13. 10:44
 9/12 A kérdező kommentje:
Update: reggel még láttam a kocsiját, de délutánra eltűnt a kocsi. Azt gondoltam hogy ez tök fura, biztos a sors fintora. Erre most írt hogy nagyon nagy a baj, segítsek már neki holnap. Úgyhogy holnap házhoz megyek. Ezt a mázlit :D
2022. szept. 13. 21:57
 10/12 anonim ***** válasza:

:)

Írd már majd meg, hogy sikerült-e.

2022. szept. 13. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!