Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik miért mindig valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért mindig valami oldalába vizelnek?

Figyelt kérdés

Minden ismerős, ex, minden filmes férfi karakter csak valaminek az oldalába képes hugyozni. Fa, épület, bokor, oszlop, tök mindegy nekik, csak valaminek a tövébe tudjanak csurgatni. MIÉRT?

Olyan sosincs, hogy egy nő egy oszlop mellé, vagy fa törzséhez guggolna pisilisnél. A férfiaknál ez valami állati ösztön, hogy le kell hugyozniuk valamit, nem elég a sík talajra pisálniuk?

2022. szept. 12. 21:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Észkombájn vagy. Látni. Pl. A vízcsepp minnél magadabbról csorog annál jobban szét szórodik. Ugye? Na most a wc-ben is ha a sima budiba pisilnek állva körbe van húgyozva a klotyó. Ezért használnak inkább piszuárt. Ergo ha szabadban céloznak falra vagy akármire akkor nem lesz tiszta pisi minden más is. Nem ironizálok. Komolyan írtam kedves nem gondolkodó teremtés. ;)
2022. szept. 12. 21:48
 12/17 anonim ***** válasza:
34%

Evolúciós maradvány. A vizeléssel meg lehet jelölni a területedet, és célszerű a földnél magasabb pontot választani, mert tovább marad a szag, messzebb ér, és a föld, valamint az ott lévő dolgok/élőlények szaga sem zavar be. Lásd, a kutyák is tűzcsapokat, fákat találnak meg mindig. Nyilván ma már nem ez a célja a dolognak, de nehéz valamit elfelejteni, amit évmilliókon keresztül csináltak az őseink.

Ez nem kulturális vagy tanult dolog, a világon mindenhol így csinálják, a legeldugottabb fekete-afrikai faluban is.

2022. szept. 12. 22:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a lámpaoszlop tetejére szoktam felhugyozni, hadd tudják ki a király a környéken.
2022. szept. 13. 00:42
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. egy mezőn is simán pisálok, de csak ha sehol senki és az út a hátam mögött van.
2022. szept. 13. 02:43
 15/17 anonim ***** válasza:
36%

"Már pisiltem állva ilyen műanyag cuccal"

Ja, szóval feminista vagy. Akkor már értem, miért kötsz bele mindenáron a férfinembe.

2022. szept. 13. 07:45
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért hugyoznak valami oldalába, hogy ne lépjenek bele, vagy más ne tapicskoljon benne. Nincs ebben semmi territoriális dolog, praktikus okai vannak. Amikor még nem használtak illemhelyet egy közösségben, akkor is elvonultak oda, ahol más nem közlekedett. Nem az épített környezetbe szaartak, hugyoztak a népek. Erdőben, pusztában pl. fölösleges fát, bokrot keresni, az úttól távolabb mehet a lé akárhová.
2022. szept. 13. 09:17
 17/17 anonim ***** válasza:
+ha keményebb a talaj nem spiccel szanaszét amikor földet ér
2022. szept. 13. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!