Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhívjam a lányt a buliba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívjam a lányt a buliba?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy lánnyal akit instáról ismerek. Németországban tanulunk, oda járunk egyetemre. Egy ottani magyar haverom akar szervezni egy bulit hamarosan, hogy összehozzuk a magyarokat (nekem sok magyar barátom van kint, közösségépítés lenne elsősorban a cél).

A lánnyal beszéltük, hogy neki alig vannak kint magyar barátai németekkel meg alig tud barátkozni. Mondtam is neki, nekem sok van kint szóval mindenképp lesz majd társasága.

Az a kérdés, hogy szerintetek elhívjam a lányt a buliba? Sok olyan barátom lesz ott akit tavasz óta nem láttam, szerintem a lányra is kevés időt tudnék fordítani, illetve én leszek az egyik szervező (haverom megkért hogy segítsek megrendezni, azaz sokat fogok mászkálni, a többi szervezővel lenni)

Másrészt bennem nagyon az van, hogy buli rossz első “randi” (most találkoznánk először élőben). Kicsit ismerem magamat, sokszor az alkohol ivás nem úgy sikerül ahogy tervezem, azaz többet iszom mint kéne és csak tengek lengek, nem beszélek senkivel vagy rosszabb esetben kidőlök. Ennek szerintem van egy kis mentális háttere, sosem sikerül felmérnem ilyenkor mennyit szabadna innom. Ha csak haverokkal vagyok mindig tökéletes, csak ha “fontos” esemény van sajnos néha becsúszik. Mindegy is

Félek, hogy a lánnyal keveset tudok lenni. Illetve buli setup, nem nagyon tudnánk beszélni plusz ha mondjuk mivel pont buli lehet arra számít, hogy csak le akarom kavarni/fektetni és kész. Amit ha lehet elkerülnék első alkalommal, mivel őt mint potenciális barátnő tekintem.

Viszont rossz érzés is lenne nem elhívni mivel megígértem neki, mondta kevés barátja van és ebben tudok neki segíteni.

U.i bocsi a fura fogalmazásmódért kicsit félálomban írom, most jött rám a gondolat😅

2022. szept. 10. 00:54
 1/3 A kérdező kommentje:

Hozzátenném, nem tudom mennyire tekint ő rám mint potenciális barát. Azok alapján amit írt, sokat érdeklődött és nagyon kedves/bőbeszédű volt. Csak kicsit félek attól, hogy mi az a finom vonal, hogy nem mászok rá nagyon/nem vagyok végig vele hisz nem a barátnőm, illetve ha keveset vagyok vele vagy ő maga nem vesz komolyan és akár más sráccal is elkezd ott ismerkedni.

Persze a legjobb tudom az lenne ha már előtte találkoznánk de sajnos dolgozom itthon és tényleg csak a buli napján tudok kimenni Németországba majd..

2022. szept. 10. 01:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyű, mennyit tudtok agyalni, bonyolítani. Hívd el mindenképpen, viszont ne rohand le. Majd maguktól alakulnak a dolgok .
2022. szept. 10. 01:37
 3/3 Noren1989 ***** válasza:

Első 2sort olvastam.

Híjjad el, Apa!

2022. szept. 10. 02:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!