Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért jó egyeseknek?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt a neten, szép volt, érdeklődő, kiderült hogy közel lakik és találkoztunk is kétszer, párszor rám is írt hogy mi van velem. Ez mind egy héten belül történt. Majd amikor a harmadik találkozót felvetettem mintha valami megvàltozott volna. Két alkalommal kifogással jött amiből az egyiket el is hittem, mára pedig úgy volt hogy “talán” tudunk találkozni, mert nem rajta múlik, ezért csak vártam, vártam, majd most az utolsó pillanatban annyival elintézte hogy korán kel és megy majd el otthonról. Most már vissza se ír, vége. Azt egyébként megérteném hogy nem akar semmit bár úgy is szarul érezném magam miatta, de mellébeszélni, majd szó nélkül felszívódni egyik napról a másikra miért jó? Az ilyen emberekben egy csepp együttérzés nincsen? Már másodjára szívtam be egy ilyennel.2022. szept. 9. 19:50
1/6 anonim válasza:
Valamit elqrsz a második randin
2/6 anonim válasza:
Valami okból kiábrándult belőled. Ki kellene deríteni, mi az. Úgy látszik, a második randik környékén derül ki rólad.
3/6 anonim válasza:
Azért szívódik fel, mert kényelmetlen neki a helyzet, hogy elmagyarázza hogy nem akar semmit. Persze az lenne a korrekt, de rég nem olyan világban élünk, ahol érdekelnék az embereket mások érzései.
4/6 anonim válasza:
#3: vagy esetleg jobban érdekli őket a saját biztonságuk. Ami szerintem nem csoda.
5/6 anonim válasza:
Csak lány barátaim tapasztalatát tudom mondani, de a cirkusz amit a férfiak egy jelentős része letud adni amikor megmondják nekik hogy "köszi de nem akarok semmit" nem csodálom hogy sokan inkább csak felszívódnak.
Amit fentebb is írtak, ha már másodszor szívódik fel valaki a 2. randi után akkor valószínűleg ott van valami amit nagyon elrontasz (és ez nem feltétlen külső vagy hasonlók mert 1. randiba belementek és 2.ba is)
6/6 anonim válasza:
Jól néz ki, szimpi , de valami nem kerek a sráccal , második randin után borítják a dolgokat , de annyira nem kérek valami hogy inkább offolnak, ez most lehet személyiség probléma, lehet az is hogy hiányolnak belőled valamit, de ahogy írod nem egyedi eset szvl nem a csajokat hibàztatnàm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!