Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a tapasztalatok ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a tapasztalatok ismerkedés szinten?

Figyelt kérdés
Leginkább lányoktól kérdezem, hogy mik a tapasztalatok az elmúlt pár évben? A srácok egyre jobban mernek ismerkedni vagy egyre inkább nem mernek? Meg a másik hogy ezt hogyan teszik? Értelmesen vagy inkább bunkó/béna/perverzen?
2022. szept. 8. 07:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy 10 évvel ezelőtt, mikor én ismerkedtem a badoo-n, már akkor is bunkók tudtak lenni a férfiak, ha pár nap beszélgetés után azt mondtam hogy úgy érzem nem illünk össze, vagy valamiben nem passzolunk, netán találkozó után éreztem azt hogy egyszerűen nem vonz. Van ilyen oda vissza. Én mindig is úgy voltam ezzel, ha kibukik valami, akkor legyen az ember korrekt, finoman mondja meg, és azt el kell fogadni és tovább menni. Ha én lettem elutasítva, ha én utasítottam el a másikat, akkor is. A válaszok többsége bunkózásba és sértegetésbe ment át, pedig az ismerkedés pont arról szól hogy kiderüljön akarok-e a másikkal lenni vagy sem. Javarészt frusztrált férfiakkal volt szerencsém, akik vérig voltak sértve az elutasítástól, és mindenféle kvának hordtak le a semmiért. A f*rok fotók miatt automatikusan elküldtem őket, illetve azokat akik kapásból bunkók voltak már az elején. Anno is annyira elment a kedvem tőlük mire találtam egyet akivel passzolok és normális, nemhogy amiket hallok manapság, hogy milyen emberek mozognak a tinderen pl. Nem is regisztrálnék többet sehova. Volt szerencsém itt is megismerni valakit, akivel több mint négy évig voltunk együtt.
2022. szept. 8. 08:24
 2/11 anonim ***** válasza:
27%
Mindig az exekkel kenydzerűlök lenni, mert tele a társkeresési piac bunkokkal, rondakkal szexkeresőkkel, alulműveltekkel, hűtlenekkel, az alja a legtobb férfi, náluk még az exeim is jobbak.
2022. szept. 8. 08:37
 3/11 anonim ***** válasza:
26%

2.most is csak a társkeresési kudarcaim miatt vagyok csak az exemmel. Udvarias intelligens helyes figyelmes szeret tenyerén hordoz. Csak épp hosszutávu célokra nem jo.

De eddig mindenki más csak alatta van. Bunkok parasztok vagy félvállrol vesznek vagy ronda buta sötétek vagy dagadt öregek vagy szexre vennének. Elmehet mindegyik a melegebb eghajlatra.

2022. szept. 8. 08:41
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Én nem tudom mikor jonnek rá arra a ferfiak ha udvariasak kedvesek törődők lennének nagyobb eselyuk lenne minden nőnél szexre is mint azzal hogy hali szivi összetesszuk amink van? Mikor voltál utoljara pasival, akarsz szexet? Te szereted az anált? Nézd egy dickpick neked.

Agyon kéne lőni ezeket.

2022. szept. 8. 08:47
 5/11 anonim ***** válasza:
16%

4

Az se kell a nőknek és eddigi "legédesebb" duma, hogy "legyen rám SOK ideje és SOK pénze"...legalább őszinte, de qva, akkor is:DDD

2022. szept. 8. 09:04
 6/11 anonim ***** válasza:
29%
4 bocs de ez kamu. az az igazság h ha "csak" átlagosan néz ki akk hiaba kedves veletek, nem lesz semmi....ha meg jol nez ki akkor ezeket is elnézi a többségetek es lefekszetek veluk. Ez az igazság.
2022. szept. 8. 09:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz a helyzet mint 5 évvel ezelőtt csak most többen használják a netet. Attól a "felhozatal" semmilyen téren nem lett arányaiban jobb. Pont ugyanannyi arányaiban az idióta, a kamus, a ghostingoló, a csak szexet akaró mint korábban volt. Sőt inkább romlott a helyzet arányaiban, mivel egyre több olyan ember használja a netet aki két értelmes mondatot nem tud leírni de mivel "sikk" a Tinder, Badoo ezért feldob egy regisztrációt.
2022. szept. 8. 10:13
 8/11 anonim ***** válasza:
39%

minden férfi szemét okés mindegyikkel gond van fasssza! :)

ha minden férfival problémája van a nőknek akkor maradjanak egyedül, vagy menjenek vissza a tökéletes exükhöz...

2022. szept. 8. 11:09
 9/11 anonim ***** válasza:
nehéz 😀 annyi idióta van hogy az valami hihetetlen, volt amikor én is inkább exemmel voltam mint a 2es mert tényleg nagyon nehéz találni valakit aki nem olyan mint amit a 4es leírt! most megnyugodtam hogy nem csak én nekem voltak borzalmas tapasztalataim az elmult evekben
2022. szept. 8. 12:14
 10/11 anonim ***** válasza:
de azért nagyon sok érdekes hölgy is van valljuk be, meséltek durvát haverok/exeim is úgyhogy senkinek sem egyszerű ez
2022. szept. 8. 12:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!