Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha alsóneműn keresztül petting...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha alsóneműn keresztül pettingelünk, vagyis "imitáljuk a szexet", abból nem lehet baj?

Figyelt kérdés
Barátomon alsógatya,én bugyi nélkül..ha a fütyijén csuszkálok,meg dörgölőzök hozzá,és ő elélvez(mondjuk nagyobb adagot)attól nem lehet semmi gáz,ugye?Szerintem nem,mert nyilván nem kiugrik a gatyájából a spermium és beszökik hozzám:)Csak ha eléggé átázik a gatyó,akkor nem gond ha én meg ahhoz dörgölőzök?
2008. dec. 22. 14:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
csatolom az elozohoz > mindekettotoknek jobb lesz ugy szerintem, ha meg szexet nem akarsz (es grat hogy nem sieted el!)
2008. dec. 22. 14:50
 12/21 A kérdező kommentje:

Így van emberek!Lesz gumi és akkor jó alaposan megdörgölöm neki!!!:DDDD jajjj ugy várom már..sztem jobban,mint ő :)

Azért ha egy szenvedélyes masztit lenyomok a kukiján,azzal nem okozok neki fájdalmat?

2008. dec. 22. 14:57
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
hat ha elelvez tole akkor biztos nem, amugy siman kerdezd meg tole hogy hogy jobb neki....
2008. dec. 22. 15:08
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
es ha esetleg kozbe meggondolod magad ha mar van gumi akkor mehet a tobbi is csak ugy spontan csak mikor mar kesz vagy ra!... (ketto az egyben mint a tv shop ban :PPP)
2008. dec. 22. 15:10
 15/21 A kérdező kommentje:

Ez jó!:))))

Tetszett a válasz:)))))

Jajjj hol van már ez a jóember hogy rávethessem magam????????????????

Oops..gumiért ki megy el?:)

2008. dec. 22. 15:28
 16/21 anonim ***** válasza:
Arra készülj fel, hogy elég nagy lesz a kísértés, hogy továbblépjetek, ha van gumi :) Én nem sokáig tudtam ellenállni (néhány hét). A saját érdekedben viszont tényleg hasznos lenne gumit használni. Előre szólok, hogy piszok gyorsan ki fog száradni (így könnyebben is szakad), ezért legyen kéznél síkosító (nem olajos készítmény), különben nem fogjátok tudni élvezni. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
2008. dec. 22. 16:20
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik előző válaszolónak írom,hogy a hímivarsejt a fpérfi szervezet legkisebb sejtje,és simán átfér az alsógatya szövetének a résein.Úgyhogy,bár kicsi de mindenképpen van esély rá.
2008. dec. 22. 19:35
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
szerintem menjetek egyutt gumiert, az bulis es ha jatszadozni kell (dorgolozni)akkor vegyetek valami gyumolcsoset szerintem :) :P (amugy a tv shop os vagyok )
2008. dec. 22. 21:43
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
ja es nem hulyeseg a sikosito sem, durexnek van eleg olcson es neked is jobb lesz tole ( a szuzesseg elvesztese is joval egyszerubb vele de addig is jo jatek)
2008. dec. 22. 22:03
 20/21 anonim ***** válasza:
52%

Teherbe eshetsz így, könnyedén!

Ha hozzá dörgölőzöl simán juthat sperma a hüvelyedbe.

Használjatok mindig gumióvszert, az biztonságosabb!

2008. dec. 22. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!