Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok egy kriminológus végzettségű nővel?
Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 00:04
11/15 anonim válasza:
Férfival igen, mert hetero nő vagyok :). Engem érdekel az a szakma, és félnivalóm nincsen, mert nincsenek bűnös titkaim.
12/15 anonim válasza:
Igen, engem is érdekelt. Volt is egyetemen ilyen specializáció, de az első kriminológia tárgyon egy 10 oldalas beadandó volt az elvárás, és annyi kreditet azért nem adtak érte. Hát így nem lettem én kriminológus. De izgalmas szakma lehet amúgy.
13/15 anonim válasza:
Egy problema van csak: nem letezik “kriminologus” vegzettseg. Ugyhogy a jelen kerdes olyan, mint arra valaszolni, hogy ennetek-e nem letezo uborkat
14/15 anonim válasza:
Kriminológia mesterszak van az Eltén. Ott hogy hívják a végzett hallgatókat akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!