Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is bunkóság?
Figyelt kérdés
Az exemmel 4 hónapja szakítottunk és 3 napja volt a szülinapja. Felköszöntöttem chaten, mert mégis azért együtt voltunk 2 évig, de egyébként egyáltalán nem beszélünk már. Megnézte már aznap az üzenetem, de nem írt vissza semmit, ami egy kicsit rosszul esik és bunkóságnak is tartom.2022. szept. 6. 18:33
2/10 Ghgj válasza:
Igen, elég bunkó dolog akárkit így válasz nélkül hagyni.
3/10 anonim válasza:
Nem, tovább akar lépni. Nem akar haverkodni, jópofizni, barátkozni, nem érdekled.
Minden joga megvan hozzá, hogy ne válaszoljon, semmi bunkóság nincs ebben. Senkije nem vagy már jó ideje.
4/10 anonim válasza:
Pont hogy nem sikerült továbblépnie, mert akkor csak ír egy udvarias távolságtartó köszönömöt és ennyi. Így viszont látszik, hogy még vannak benne indulatok vagy érzelmek.
5/10 anonim válasza:
Azért annyit írhatott volna, hogy köszi, de valószínűleg azért nem tette, mert ezzel is jelezni akarta, hogy ő nem akarja tartani a kapcsolatot még ennyire sem.
6/10 anonim válasza:
Szerintem ha nem beszéltek akkor felesleges is volt küldenék neki egy felköszöntő üzenetet. Miért?! Már nincs közötök egymáshoz,inkább el kéne felejtened,ahogyan ő is akar,mivel az a nem válaszolásának az oka szerintem.
Ebben szerintem nincs semmi meglepő.
7/10 anonim válasza:
4 hónapja vége, nem akarja nézegetni a pofikádat. Mi ebben a meglepő?
8/10 anonim válasza:
Az exed az exed.Fogadd el,hogy nem írt vissza,és menj tovább az utadon.
9/10 anonim válasza:
Vége, én már nem érzek semmit, de még visszanyúlok és megpiszkálom, hogy van-e még parázs.
Kérdező, ez vagy te.
10/10 anonim válasza:
Igen, bunkóság volt tőle. De az emberek többsége ilyen. És ezt tartják normálisnak. Én 7 évig voltam együtt az exemmel, utána már 1 hónappal abszolút semmi szülinapi felköszöntés, se semmi. Az egész családja is ugyanígy. Pedig nem volt csúnya szakítás, se átverés, se semmi (csak kihűlt). Általában a nők az exeiket halottnak tekintik. Én már éppen ezért senkire nem írok köszöntést, akivel nem vagyok JELENLEG jóban. Volt osztálytársra sem. Ez a bunkóság lett a közhangulat, a standard, a mérce. Ez van. Nem tudsz vele mit kezdeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!