Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Köszöntök egymásnak a pároddal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köszöntök egymásnak a pároddal?

Figyelt kérdés
Mármint akik együtt élnek. Pl mikor hazaérkezik munkából a fél, ilyesmi.
2022. szept. 4. 20:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert van aki nem? Még akivel rosszban vagyok annak is köszönök. Nem is értem ennek a kérdésnek az indíttatását.

Egyébként ahogy hazaér az egyikőnk, a másik megy az ajtóba és ott üdvözli puszival, vagy ép megölelgetéssel.

2022. szept. 4. 22:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Pont ez jutott eszembe.

Ha épp nem a wc-n ülök vagy tésztát gyúrok vagy bármit,amit nem egyszerű félre tenni, akkor megyek és az ajtóban üdvözlöm.

Ha időben észre veszem, akkor a kaput is kinyitom, hogy be tudjon állni.

Nem azért mert nem tudja kinyitni, csak fordított esetben én is mindig úgy érzem, hogy milyen kedves, hogy azért fárad, hogy nekem ne kelljen.

2022. szept. 4. 22:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, és puszi, ölelés
2022. szept. 5. 12:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Persze.
2022. szept. 5. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!