Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Exem hozzámegy a barátjához,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exem hozzámegy a barátjához, amikor engem szeret?

Figyelt kérdés
1 éve szakítottam vele, mert igazából nem éreztem iránta semmit, csak barátként tekintettem rá. Persze volt sírás meg így szeret úgy szeret, erre 3 héttel később összejött a mostani palijával...Össze is költöztek, most meg látom eljegyezték egymást. Évek óta engem szeret és tuti nem lépett tovább ilyen rövid idő alatt, akkor miért megy hozzá egy bárkihez? Komolyan ennyire függő?
2022. szept. 4. 19:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Most téged ez mit érdekel? Te előtte se szeretted, meg elvileg most se.

Ő lehet, hogy most pont azért van egy olyan pasival, mert ő rajong a lányért, és a tenyerén hordozza. Sokkal jobb érzés, ha érted rajong valaki, te meg kedveled, mintha te vagy szerelmes, a másik meg le se...

Az se mindegy, hogy milyen volt neki az a pár hónap veled. Lehet, hogy utólag rájött, hogy jobb neki nélküled.

2022. szept. 4. 21:08
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"de előtte 5 éve már szeretett"

te komolyan elhiszed, hogy 5 évig csak utánad epekedett? :D

2022. szept. 4. 21:13
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ti férfiak nagyon el vagytok tévedve. Nálunk ez úgy működik, hogy szakít velünk a pasi, 2 napig bőgünk, aztán ennyi, nem betegszünk bele egy szakításba, az a ti szokásotok. 3 hét alatt simán kihevert egy pár hónapos, közepesen szar kapcsolatot.
2022. szept. 4. 21:30
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Az exem azt mondta 9 évvel ezelőtt, amikor szakítottam vele, hogy nagyon szeret és soha nem fog elmúlni. Ennyi erővel az se múlt el soha, lehet volt másik nője vagy van is, de engem szeret, mert hosszú ideig tartott a kapcsolatunk és az nem tud elmúlni...😂
2022. szept. 4. 21:35
 15/20 A kérdező kommentje:
#13 hagyjuk már a belebetegedés dolgot, szakításunk utáni nap már másik csajjal kavartam...
2022. szept. 4. 21:48
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értettem, hogy ha veletek szakítanak.
2022. szept. 4. 21:50
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"szakításunk utáni nap már másik csajjal kavartam..."

Ehhez képest a szakítás után egy évvel, nyárutón, jó időben, vasárnap este azon kattog az agyad, hogy az exed mit csinál, és még mindig abban a hitben élsz, hogy nem lépett túl rajtad, miközben ő már egy másik férfi menyasszonya.

2022. szept. 5. 13:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Én szakítás után 5 nappal lefeküdtem mással, mégis több, mint egy évig nem léptem túl az exemen. Semmit nem jelent.
2022. szept. 5. 13:29
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Cuppanj le az exedről.

Lehet, hogy a csávó rendes, és olyan után aki nem szerette, tudja értékelni.

2022. szept. 5. 14:16
 20/20 anonim ***** válasza:

15

AKkor meg mit foglalkozol vele?

Magadnak is hazudsz. Ha csak barátként tekintenél rá, akkor nem érdekelne, kivel van.

2022. szept. 5. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!