Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Exem hozzámegy a barátjához,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exem hozzámegy a barátjához, amikor engem szeret?

Figyelt kérdés
1 éve szakítottam vele, mert igazából nem éreztem iránta semmit, csak barátként tekintettem rá. Persze volt sírás meg így szeret úgy szeret, erre 3 héttel később összejött a mostani palijával...Össze is költöztek, most meg látom eljegyezték egymást. Évek óta engem szeret és tuti nem lépett tovább ilyen rövid idő alatt, akkor miért megy hozzá egy bárkihez? Komolyan ennyire függő?
2022. szept. 4. 19:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért érdekel ha nem érzel iránta semmit? Tovább lépett, tedd azt te is.
2022. szept. 4. 19:47
 2/20 Noren1989 ***** válasza:
100%
Az ő élete...
2022. szept. 4. 19:49
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

"Évek óta engem szeret ... "

Nem évek óta szeret, hanem évekig szeretett.

Nagy különbség.

2022. szept. 4. 19:50
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, te hogy éled az életedet, mennyire ragadsz le helyzetekben, mennyire lassan döntesz, stb, de egy év azért nem rövid idő.

Ahhoz elég, hogy valaki egy szakítást feldolgozzon - főleg, ha már boldog párkapcsolatban él.

Ettől a te fejedben még fennmaradhat az a hit, hogy valójában téged szeret.

Az ő szempontjából mindegy, hogy te mit hiszel, azt meg nem igazán értem, hogy miért foglalkoztat a kérdés, ha régen sem szeretted, amíg együtt voltatok.

2022. szept. 4. 19:55
 5/20 A kérdező kommentje:

Kizártnak tartom, hogyha 5 évig engem szeretett plátóiban, aztán fél évig kapcsolatban és tökre kivolt szakításkor, akkor csak úgy, egyik napról a másikra ez megváltozott.

Nem érdekel mit csinál, csak azt a színjátékot nem értem, hogy mi volt ez velem. MEg sajnálom a paliját is, hogy át van verve.

2022. szept. 4. 20:03
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Körülötted forog a világ. Tuti minden lány téged akar, kamuzik aki nem.
2022. szept. 4. 20:06
 7/20 anonim ***** válasza:
94%

Ember, higgadj le!

Elmúlt, már nem szeret, semmi közöd hozzá.

Te nem becsülted meg, majd megteszi más.

2022. szept. 4. 20:09
 8/20 A kérdező kommentje:

6-os nem kell aggódni, eddig nem sokan mondtak nekem nemet...

De amit nem értek, hogy exem egy egész jó csaj, a palija meg nem annyira, senki nem érti miért van vele.

2022. szept. 4. 20:20
 9/20 anonim ***** válasza:
95%

Nem steret már. A paliját szereti. Fél évig voltatok együtt, az nem sok idő.

Szedd vissza az egód.

2022. szept. 4. 20:22
 10/20 A kérdező kommentje:
de előtte 5 éve már szeretett
2022. szept. 4. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!