Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyasmit sugall, amit nem kéne. De szeretem. Mit tegyek?!
a korkülönbség igazán nem számítana...
hallod, ez tényleg nem piskóta...
próbálj meg azért egy kicsit távolságtató lenni, már amennyire lehet. ha ezután is komolyan gondolja, akkor végül is...
2. válaszoló vagyok)
a korkülönbség mindenkinél más, pl. vannak 18 éves fiúk, akik tök éretlenek, de vannak 14 éves fiúk, akik meg tök érettebbek...
gondold végig, hogyha ő komolyan gondolja, hogy 1-2 év múlva mondjuk összeköltöztök, meg ilyenek, mi lenne, pl, a családod tagjai véleménye, stb...
(persze, ha olyan nagy a szerelem, akkor az nem számít igazán)...
Mondasz valamit (remélem, tegezhetlek:))
anyámék oda vannak érte, de még szűz is vagyok meg minden, és igazából féltenek, minden jószándékú csipkelődés ellenére. Anya igazándiból még bíztat is. de basszus annyira félek: teljesen más világ, és hiába értjük meg egymást, akkor is: ő már befutott, jófej, jóképű, harminckét éves... én meg pontosan az ellentéte. egyszerűen nem vagyok képes elképzelni, mit láthat bennem, HA már mennyasszonya is van...:S pasik...XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!