Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a legdurvább ismerkedős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a legdurvább ismerkedős levél amit itt kaptál?

Figyelt kérdés
Főleg nőket kérdezek. Sokszor hallom, hogy eléggé durva leveleket kapnak ha ismerkedni akarnak, egyből meztelen képet kérnek tőlük, meg pénisz képeket kapnak, ez igaz?
2022. aug. 31. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

- "igaz, írtad, vőlegényed van, de dughatnál velem, én 1000x jobb vagyok biztos" - nekem a párkapcsolat szent, azért ez döbbentett meg a leginkább

de kaptam a tipikusakat is - "feküdjél már le velem, különben a te hibád lesz, hogy szűzen és szomorúan halok meg", sima szexre invitálások, cipő / bőrkabát / harisnya / zoknifetisiszták, lábfetisiszták, "írtad, hogy [ilyen meg ilyen kinézetű] nő vagy - az igaz, hogy csak méretes szerszám jó neked? mert ilyet hallottam"

meg többen éven át random időközönként megkaptam egy ilyet, hogy "xsak közvéleménykutatás miatt kérdezem, szereted az análszexet?", full random témákhoz, nem is szexualitás témában volt a válaszok többsége, amihez jött.

ezeket amúgy úgy, hogy én nem ismerkedni járok ide fel, tehát "ismerkedésig" ilyen téren el sem jutunk.

+ ami nem ilyen szexuális módon bizarr... legalább 3-4 olyan levél is jött, amikor egy válaszom alapján elkezdtek kóstolgatni, megpróbálni bizonyítani, hogy hülye vagyok vagy felszínes... amikor meg "álltam a sarat", akkor meg egyszercsak ismerkedni akarnak, és fel vannak háborodva, ha én meg nem... úgy látszik, beakadt náluk az a régi hülye PUA-tanács, hogy a nő rád fog cuppanni, ha "negeled", sértegeted... de milyen nő ugrik valakinek a nyakába, aki 1-2 levéllel előbb vagy virágnyelven vagy konkrétam lehülyézte...

2022. aug. 31. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az összes olyan, amit férfiaktól kaptam, nem igazán értem miért. Amikor még nem volt kiírva a nicknevem, akkor még csak-csak elfogadom, hogy esetleg benézték és véletlenül azt gondolták az írásom alapján, hogy nő vagyok, de névvel együtt már ez sem mentség. Ez csak prosztó humor volna, esetleg ennyire kétségbeesett pár ember? Who knows.

Ezen felül az összes "dögöjjé meg", "3 perc múva vírusot kűdök a gépedreteszar", "hosszú még az éccaka elmegyek és megverlek", "ká anyád", "sajnálom az ismerőseidet, mert ismerniük kell", "kinyirlag!!!" meg ilyenek. Kb. ezen a helyesírási színvonalon.

Bár ezek nem ismerkedős üzenetek, de azért...

2022. aug. 31. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem tudom szó szerint ismételni, de röviden hogy én lennék a tökéletes választás ilyen ínséges, háborús, járvány sújtotta időkben.. :D imádtam, de nem írtam vissza
2022. aug. 31. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi a véleményed kérdés, és egy link. Gondolom dickpick, de nem nyitottam meg.

Az is jellemző, hogy normálisan leírom, hogy bocs, de nem. Aztán a következő levélben megy a mocskolódás.

Mondjuk egy ideje már arra se vagyok hajlandó, hogy megnézzem a leveleket. Minek?

2022. szept. 1. 05:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Hú, már több mint húsz tagot tiltottam le.

Pont a napokban volt egy eszelős, aki három profilról írogatott, de a második után már el se olvastam.

Aztán volt egy, aki pénzt szeretett volna kínálni nekem a szexért, az is nemrég volt.

2022. szept. 1. 21:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Néha azért az eszem megáll, hogy miket írogatnak egyesek. Nem is értem miből gondolják, hogy a nők vevőek erre
2022. szept. 1. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!