Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi időt vagytok együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt vagytok együtt egy kezdődő kapcsolatban?

Figyelt kérdés
1-2-3 hónaposra gondolok. Mennyi az igényetek? Milyen programokat szerveztek?
2022. aug. 30. 13:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez változó volt az eddigi kapcsolataim során. Átlagban heti 2-4 napot mondanék, de akkor nem ilyen egész napos egymáson csüngést értek. A jelenlegi párommal, akivel nagyon megtaláltuk egymást viszont már az elejétől kezdve szinte mindennap együtt voltunk már a kapcsolat elején is (korábban sem nekem, sem neki nem volt erre igénye). Programok: séta a városban, filmnézés, beszélgetés úgy általában, néha pedig mozi, billiárd, kocsma, vacsi voltak.
2022. aug. 30. 14:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Korábbi kapcsolatokban olyan heti 2-3 nap találkoztunk esténként vagy egy-egy délutánra. Filmezni, sétálni, fagyizni/forró csokizni (évszaktól függően), moziban vagy valamilyen szórakozóhelyen lenni, esetleg barátokkal valami közös program. Nekem ennél mindig is több volt az igényem, csak vagy az élethelyzet nem volt adott (mert pl még iskolába jártunk meg szülőknél éltünk vagy hasonlók), és/vagy a pasinak ennyi elég is volt.

A mostaniban kb három randi után összeköltöztünk, szóval az igények és az élethelyzet találkozott egymással és a megfelelő párválasztással. Így most jó. :D

2022. aug. 30. 14:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem most 2.5 hónapos a kapcsolatom. Általában heti 2 hétköznapot vagyunk együtt és a hétvégének egy részét.

Pl ha a hetkoznap pentek akkor egyutt alszunk, es szombat estig egyutt vagyunk, esetleg vasarnap delig (reggel szex, reggeli es utana elkoszonunk)

Ha a hetvege valakinek fullos pl elutazik akkor hetkoznap 3 nap vagy mikor hazaer vasarnap, utana talalkozunk

2022. aug. 30. 14:19
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Éjjel-nappal, amikor csak tehettük. Az első hónap kettőnkről szólt,2-3ban kezdődött el a bemutatás családnak, barátoknak, társaságibb élet. Két kapcsolatom kezdődött így, harmadiknál baráti társaságból ismertük meg egymást, ott az elejétől kezdve voltunk társaságban is.
2022. aug. 30. 14:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mostani párommal távolság miatt heti pár napot tudunk együtt lenni. Én ilyenkor nem szeretem az otthon punnyadást filmnézést, bár azt is szoktunk, de inkább találkozzunk ritkábban, csak akkor csináljunk valami tartalmasat. Eddig volt biliárd, vízipipa, éttermezés, közös kondizás, séta a városban, bulizás barátokkal, biciklizés, mozi stb.
2022. aug. 30. 14:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Voltak más próbálkozásaim, én nagyon “kijárós” vagyok, szeretem ha pezseg az élet, sok a program. Akik nem voltak hozzám hsonlóak, azokat hmar otthagytam.
2022. aug. 30. 14:37
 7/11 anonim ***** válasza:
4,es 6,os voltam.
2022. aug. 30. 14:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Hétköznap egy délutánnyit, s az egész hétvégét
2022. aug. 30. 20:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Aki minden nap egyutt van az hogy oldja megaz edzest, fozest, mosast, takaritast?
2022. aug. 30. 21:45
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 jó eséllyel nem edzenek, avagy minden együtt csinálnak.
2022. aug. 30. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!