Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bajos költözés! Mit lehet tenni ez esetben?
Figyelt kérdés
A párommal tervezzük az összeköltözést!
Na de elég bajos ő azt akarja hogy én menjek én azt akarom hogy ő jöjjön!
Lehet az övékké nagyobb ház, kényelmesebb.
A miénkkel ellentétben!
Nem tudom hogy jönnék ki az anyukájával, félek a veszekedésektől stb viszont ha ő jönne nem lenne gond.
Hisz neki annyi lenne a dolga hogy járjon el dolgozni!
Ma összevesztünk kijelentte hogy ő onnan(Bököny) sehova, viszont én iskijelentettem hogy én se megyek!Hajdúhadházon lakom!
Egyiksem egy hú de klasz.De akkor is!
2010. szept. 24. 20:20
1/5 anonim válasza:
Összeköltözni úgy, hogy az ősök is ott laknak? Ennél nagyobb baromságot még nem hallottam. Szét fogtok menni emiatt, bárkinél is legyetek.
2/5 anonim válasza:
Összeköltözni egy KÜLÖN lakásba kell nem egyikőtök szüleihez... Minden más csak kabaré.
3/5 anonim válasza:
Igen, csak akkor van értelme, ha kettesben laknátok.
4/5 BlacktigerXXX válasza:
"Hisz neki annyi lenne a dolga hogy járjon el dolgozni!"
Na bazzeg én se költöznék hozzád!
:D:D:D
5/5 A kérdező kommentje:
Miért te pénz nélkül megélsz???
Ingyenélő lennél?? Úgy értettem hogy itthon semmit nem kéne csinálni!!!!!
2010. szept. 25. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!