Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy bánt, hogy a pasim ennyire dicséri a legjobb barátnőmet?
Nem rendeznék hisztit, hanem megbeszélném vele a dolgot, mint ahogy mindent. Nem minősíteném őt ("hogy mondhattad?", "tudom, hogy jobb nőnek gondolod nálam!"), hanem a saját érzéseimet osztanám meg vele ("rosszul esett ezt hallani, félek, hogy van-e valami más is a háttérben").
Csak fontos, hogy a beszélgetés előtt végiggondold, mennyire lehetnek ebben benne a saját kisebbségi komplexusaid, és mennyire inkább az, hogy úgy érzed, tényleg tetszik neki a barátnőd. (Ha úgy érzed, te vagy a hunyó, attól még érdemes nyíltan kommunikálni, csak én olyankor ezt is el szoktam mondani.)
Nekem is minden pasim ugrik meg el van ájulva a bnőimtol. Volt aki ki is kezdett MELLETTEM az egyikkel.
En már senkit nem mutatok be a bnőimnek. Problem solved
Folyt A bnöim meg engem szánnak hogy már megint olyat fogtam ki aki au ő lábuk előtt hever.
Egy ideig vártam azt lesz e olyan pasim aki nem nyal a bnőimnek, bolt is egyetlen egy ugyan de vele szakitottunk.
Azota én már nem reménykedem hogy bármelyik pasi ne csöpögne a bnőimtol. Két külön lapra van teve a pasi meg bnok es kesz.
Szerintem mindenképp gáz, ha a férfi a barátnője előtt állapítja meg a "tényt", hogy a másik nő mennyire szép meg vonzó.
Ha ilyet is gondol, tartsa magában, vagy beszélje meg a haverjaival, de ne a párjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!