Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudik nekem már az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik nekem már az elején?

Figyelt kérdés
Elkezdtem ismerkedni egy nővel, aki 42 éves, én 30 éves férfi vagyok. A kora ellenére maximum 27 évesnek néz ki, egy gyönyörű nő szerintem, jól kijövünk, szimpatikus vagyok neki, ő nekem már kevésbé, mert valamiben hazudott nekem. Én közöltem vele, hogy nem igazán vagyok emberbarát típus, nekem nincsenek barátaim, erre azt válaszolta, hogy ő is ilyen és neki sincs egy barátja sem. Ez volt pár nappal ezelőtt. De, ma azt írta nekem, hogy vendégségbe megy, mert a barátai meghívták. Miért hazudik nekem? Szerintem ennek nincs értelme. Mással volt már hasonló eset?

2022. aug. 28. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Barát szót lehet több értelemben használni. Mit jelent számára a barát? Lehet egy szimpla szia-szia munkahelyi kapcsolatra is azt mondja, hogy barát, pedig csak egy munkahelyi viszonyról van szó. Amikor összeült a barátaival másra gondolt például, és nem arra a barátra gondolt

amilyen értelemben TI AKKOR beszélgettetek róla.

2022. aug. 28. 20:04
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Igaz barátom már nekem sincs. Ettől függetlenül vannak olyan emberek akikkel néha összeülünk.
2022. aug. 28. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Ezt nem nevezném hazugságnak, főleg, hogy nem is próbálta titkolni, hogy kikkel megy el. Valószínűleg annyiról van szó, hogy úgy értette, nincs nagyon közeli barátja, de azért vannak emberek, akikkel jóban van és időnként csinálnak közös programot. De ha neked ez akkora probléma, hogy emiatt már nem is szimpatikus, akkor tényleg inkább hagyjátok az ismerkedést.
2022. aug. 28. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ez nem igazi hazugság, annál azért összetettebb. Családi barát, régi barát, aki már nem számít neki annak, esetleg haveri kör, akiket valamiért így nevezett...

Vannak ismerőseim, akik szerintem a barátaimnak neveznék magukat, én viszont nem nevezném őket annak, kapcsolattartás ellenére sem.

Az viszont nagyon érdekes, és elég negatív számomra, hogy te ilyesmibe hazugságot akarsz belemagyarázni, meg okokat keresel, miért "hazudott", ahelyett, hogy normális stílusban megkérdezted volna hogy mégis vannak olyanok, akik barátnak számítanak?

2022. aug. 28. 20:30
 5/5 anonim ***** válasza:
84%
Nem gondolnám eget rengető dolognak, inkább szerintem csak más értelemben használta most a,, barát " szót.
2022. aug. 28. 20:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!