Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyes nők hogy érik el azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nők hogy érik el azt a párjuknál, hogy egy éven belül vagy hamarabb elveszik őket feleségül?

Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 11:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem taktika kérdése. Valószínűleg pont két olyan ember találkozik, aki erre vágyik és nagyon kompatibilisnek érzik vagy gondolják magukat. Hogy miért, arra meg ezer verzió lehet. Tuti valakinek a manipulatív jön be, a másiknak meg az, hogy minden olyan elvárás-mentes, a harmadik logikus, tabu nélküli kommunikációt szereti, a negyedik meg ha hozzá se szólnak, csak megy minden magától, aztán igen, van akit azért vesznek el, mert jó a szex, mást azért, mert szende szűz maradt. És lehet anyagi oka is. Meg mindezek kombinációja.
2022. aug. 28. 12:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A férjem az első randi után érezte, hogy el akar venni.

Semmit se csináltam másképp, egyszerűen vele összepasszolunk.

Az már más történet, hogy miért kért meg egy év után. Nagyon sok olyan dolog történt vele-velünk, ami alatt (sajnos) volt lehetőség bizonyítani, hogy egymás mellett állunk, és együtt megoldunk mindent.

2022. aug. 28. 12:46
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
30 felett gyakrabban van ilyen hamar házasság, meg 30-hoz közel, tehát a családalapítás környékén. Nyilván fiatal húszasok, meg aki nem akar gyereket, vagy aki már elvált, nem házasodik hamar, minek? Max ha nahyon buzgómócsing a pasi, lehet eljegyzi egy éven belül. De akinek sürgős a gyerek, azok hamar egybe kelnek, aztán indul a babaprojekt. (28-35 közt gyakoribb emiatt)
2022. aug. 28. 12:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

???

Hasonló értékrendű férfit választottam, mint amilyen én vagyok. Neki fontos a házasság, ez már kiderült az első randikon. Komoly céllal ismerkedett, ez is az első beszélgetésünk alkalmával vált egyértelművé. Számára a házasság egy gesztus, csak úgy, mint nekem, amit azzal akivel az ember komolyan gondolja, nem halogat, mert nincs mitől félni (főleg vagyonszerződéssel, amit mindketten preferáltunk).

Nem kellett semmi extrát tennem, a megfelelővel ismerkedtem meg és a megfelelőbe szerettem bele, aki úgy gondolkodik, mint én. Nyilván ha hasonló az értékrendünk, hasonló időben, hasonló dolgok hatására érezzük úgy, hogy itt lenne az ideje ennek a lépésnek.

Én dobbantottam korábban olyan mellől, aki mellett csak megöregedni lehetett volna a langyos szarban. Nem fogok imádkozni senkinek, hogy elvegyen, nem tesz vele szívességet, mert normális esetben egyformán fontosnak tartjuk.

2022. aug. 28. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!