Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érdekel engem jobban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érdekel engem jobban a párkapcsolat mint a munka karrier jövőm?

Figyelt kérdés

Ha van barátom, ha nincs, állandoan csak a párkapcsolaton van a fokuszom.

Ez miatt minden más másodrangu az életemben és veszélyes is, olyan szinten hanyagolom a dolgaimat.

Nem intézem el a hataridos dolgaimat sem, mert csak az számít hogy melyik oasi mikor ér rá, vagy helyretegyem egy egy kapcsolatom, vagy kialakuljon valakivel, ha ninvs barátom el vagyok en egyedul ugyan, de demotivált es amig nem lesz addig semmi nem érdekel, csak az hogy legyen.

Semmi lelki egyensulyom nincs sem barát nelkul, sem baráttal, a karrier, munka penz, baratok hobby zene edzés szabadidő egyedul mindig huszadrangu:(

#férfi függés
2022. aug. 28. 09:01
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Ettol függetlenul nekem ő (vagy ugy altalában a pasik)fontosabb(ak) mint a hobbyk vagy bnők vagy bármi más.
2022. aug. 28. 15:21
 22/26 anonim ***** válasza:

Hála az égnek, hogy van párod, legalább a két hülye egymásra talált 🤣 hány évesek vagytok? Kérlek mondd, hogy nem többek 18-nál.

Nyilván a legközelebbi hozzátartozó tudjon először egy balesetről, de itt hobbikrol és baratnokrol volt szó, nem balesetről :D

2022. aug. 28. 15:21
 23/26 A kérdező kommentje:

Az csak pelda volt hogy nem lógok senki nyakán van életem.

Inkabb a hülyék azok akik értetlenek.

Már az életben is próbálok oedig ugy beszélni hogy mindent elmondok lassan többször es többféleképpen is elmondom ugyanazt hogy értsék a hülyék. Ez ilyen gyk stilusom amugy.

A barátom már ezt is kerdezte tolem hogy amugy miért ismételgetek ő érti a kérdést vagy azt mirol beszélek!

Ja momdom, vsak megszoktam hogy annyi hülye van aki nem.

Rendszerint tapasztalom azt a gyk n hogy egy kérdésemet az első 20 oldalon csak magyarázom hogy megértsék mirol beszélek.

2022. aug. 28. 15:26
 24/26 anonim ***** válasza:
Értjük, miről beszélsz, de ez fordítva nem mondható el. Mindegy én befejeztem, legyen akkor fontosabb mindennel a palid, de akkor nem értem, minek írtad ki a kérdést🤣
2022. aug. 28. 15:40
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Te nem érted mit írunk 🤣

De ha hülye mindenki akk mit szarakodsz itt?

2022. aug. 28. 15:54
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Ja, van életed, a gyik. Kiírsz naponta 5 kérdést, és 0/24-ben hülyézed a válaszolókat, mert nem tűnik fel, hogy te mész szembe a forgalommal. Hú, de izgalmas! Ez aztán az élet!😂

Én is ismertem egy ilyet, szerinte vele semmi baj nem volt. Mondjuk most igazságügyi elmeszakértők vizsgálják, miután összeszurkálta az anyját, mert a hangok azt mondták neki. Te is kb.ennyire vagy normális. Biztos nem veled van a baj, hanem a másik többszáz emberrel😉

2022. aug. 28. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!