Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy idősebbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy idősebbekkel kezd?

Figyelt kérdés

Egy jóval fiatalabb egyedülálló férfiismerősöm régebben bepróbálkozott nálam, én hajlottam is a dologra, aztán nem lett semmi. Most megtudtam, hogy közben és utána a barátnőmet is fűzögette, aki nálam is idősebb, neki ez a srác már a fia lehetne, de ő elhajtotta, letiltotta a fiút. Meg még ki tudja, kiknél próbálkozott.

Mi hajthat egy harmincas férfit, hogy ilyen "vénasszonyokkal" próbálkozik, és nem a saját korosztályából próbál társat találni? Állítólag nem akar idősebbekkel járni (csak megdugni, gondolom), hanem családot szeretne, de akkor mi ez az egész?

2022. aug. 28. 00:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen az ízlése, az állítólagra nem kellene hallgatni. Neki is jár az ártatlanság vélelme! Neked már csak tudnod kell, hogy ha benne voltál, hogy mit is akart tulajdonképpen.
2022. aug. 28. 01:23
 2/5 A kérdező kommentje:

Az "állítólag" dolgot tőle hallottam, csak nem magyon hiszek már neki.

Tudom, hogy mit akart, szexet, de aztán leblokkolt, amikor találkoztunk.

2022. aug. 28. 01:35
 3/5 anonim ***** válasza:
13%
Akkor a srác szűz, és azt hiszi idősebb nőknél tud tapasztalatot szerezni, ezek szerint nálad átment, ha a szex nem is jött össze. Ez inkább nálad jelent komoly gondot!
2022. aug. 28. 01:41
 4/5 anonim ***** válasza:
34%
Idősebb nők türelmesebb szeretők, kevesebb a hiszti és számonkérés sincs. Minden randin garantált a szex.
2022. aug. 28. 01:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok.
2022. aug. 28. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!