Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem furcsa ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem furcsa ez a pasas?

Figyelt kérdés
A 21 éves barátnőm grafikai munkákat végez egy 40-50 körüli házas 2 gyerekes pacáknak lassan már 3 éve. Az elmúlt fél évben már ugy veszem észre, nem csak munka kapcsolat van közöttük. Elmennek kirándulni (baráti társaság), sokat telefonálnak késő este, barátnőm már kikéri a véleményét holott eddig sose tette, már személyes ügyeket is megosztanak egymással, a telefonos beszélgetések pedig exponenciálisan nőnek. Igazábol semmi bajom nincs ezzel, nem vagyok mérges sem féltékeny, csak probálom megérteni, hogy egy 50 éves foszer miért akar 20 éves lányokkal bájcsevegni hajnali 1-kor. Láttam már élőben és nagyon fura, elvarázsolt egy figura. Az első 1 évben még ugy vettem észre a barátnőmön hogy idegesiti és lefárasztja, de most meg ugy vélekedik róla hogy "Jaj imádom, olyan kis ártatlan. A légynek se tudna ártani". Mindig beszámol a barátnőm miről dumálnak, de már annyira hidegen hagy és idegesit amikor már azzal kezdi a beszélgetést hogy "jaj hivott a ..." és hogy ő ezt mondta meg azt mondta.
2022. aug. 27. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Hülyére vesz a lány. Oké, hogy jóban vannak, néha társasággal programoznak, de nekem a telefonalgatas egyáltalán nem férne bele, pláne éjszaka, pláne magan dolgokrol.
2022. aug. 27. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Gondolom baráti kapcsolat lett köztük, talán valami apa-lánya-féle kapcsolat lett vagy ilyesmi. Persze mindig benne van a pakliban, hogy megcsalnak, hisz a hajnali 1 körüli dumálgatás az több mint furcsa.

Szólj neki hogy nem annyira vagy kíváncsi erre a palira, hagyja ezt a témát. Aztán csinálj úgy mintha nem létezne.

Ha rakosgatja vagy a jövőben megdugja, azt úgysem tudod megakadályozni.

2022. aug. 27. 20:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Multkor olyat mondot, hogy majd tőle fog kérni gyereknevelési tanácsot, ha lesz gyerekünk xd
2022. aug. 27. 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
#3 és ez miért is baj? Tapasztaltabb mint te, ráadásul tőled akar gyereket. Akkor meg mi a baj?
2022. aug. 27. 20:33
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon gáz,szerintem már átlép egy határt, és te hagyod , hogy hülyének nézzenek.
2022. aug. 27. 20:36
 6/7 anonim ***** válasza:
84%

Én az exemmel hasonlóan jártam, bár ott a munkakapcsolat velünk egykorú (amúgy foglalt) sráccal volt. Ott is mindenről beszámolt az ex és mondta, hogy amúgy nem férfiként csak haverként tekint rá és bla-bla. Nem is izgatott különösebben a dolog.

Aztán valahogy mégis félrek.rtak. És bummm, így lett 2 párból 4 szingli...

34F

2022. aug. 27. 22:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Benne van a levegőben a félreqrás, szóval nőként írom, hogy szerintem van félnivalód.
2022. aug. 28. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!