Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az embernek így hogy legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az embernek így hogy legyen párja?

Figyelt kérdés

Hiába próbálok ismerkedni a nőkkel és udvarolni hogyha annyi nekik a választék mint a fene. És nem is ez a legrosszabb hanem az hogy 20 éves korom óta próbálkozok és most leszek ősszel 30 éves, és sosem volt barátnőm. Az évek telnek/teltek és ez idő alatt nem volt kivel elmennem moziba, koncertekre, kirándulni és stb

Mindig csak baráti zónába tettek eddig. És egyre nehezebb kíbirni.

Mert így a szülőktől sem tudok addig elszakadni.

Hiába edzek, dolgozok tanulok Hiába vagyok kedves és stb. Akkor sem sikerül.

29/f

2022. aug. 26. 18:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

"Mert így a szülőktől sem tudok addig elszakadni."

WTF, a kettő (párkapcsolat + ez) hogy függ össze, kérdező?

2022. aug. 26. 18:13
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

"Hiába vagyok kedves"

Ehhez neked külön erőfeszítés kell?

2022. aug. 26. 18:14
 3/12 anonim ***** válasza:
83%

Úgy, hogy manapság elég nehéz dolog összerakni egy lakást/házat egyedül,ha nem visz arra a lélek, hogy kidobd a pénzt albérletre.

2022. aug. 26. 18:29
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

Nem próbálkozol eléggé, vagy nem használsz ki minden lehetőséget. Azt írod 20 éves korod óta próbálkozol, de itt valami hibádzik. Valamit baromi rosszul csinálsz.

Ismerek férfit aki 20 éves kora végén kezdett el párt keresni, mire betöltötte a 21et, addigra már lett párja, és 22 évesen meg is házasodott.

2022. aug. 26. 18:39
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem rossz helyen és rosszul próbálkozol.

Jó hely: ha nem egy random csaj, hanem minimálisan ismered, pl szomszéd, vagy valaki, akivel már többször találkoztál, esetleg barátok barátja, vagy van közös hobbitok és ott találkoztok.

Jó: (mivel a friendzone-ra panaszkodsz) először flörtölj és érdeklődj, mesélj kicsit magadról, de mielőtt túlzásba viszed hívdd randira úgy, hogy kimondod, hogy az egy randi.

2022. aug. 26. 18:49
 6/12 anonim ***** válasza:
44%
Nyugi, 30 felett már az is be fog játszani, hogy még elhívni sem tudsz senkit, mert egyszerűen sehol sem lesz szingli csaj a közeli korosztályvan. A 6-10 évvel fiatalabbnaknál pedig hatalmas handycappal indulsz, mert azoknak inkább fiatal pashee kell. Én 4 hónapja vagyok 34 évesen "szingli" (önhibámon kívül), de 20ad annyi lehetőség van, mint huszonévesen :(
2022. aug. 26. 18:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ismerősök körében minden szóba jöhető nő elutasított, igazából már csak a netes társkeresőkben bízhatsz, mivel a szórakozóhelyekhez már túl idős vagy. Írj rá minden nap vagy 10 új nőre. Természetesen arra számítanod kell, hogy tipikusan legalább fél évet kitartóan keresgélned kell, hogy valami összejöjjön. De egyszerűen nincs más reális esélyed.
2022. aug. 26. 19:14
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
Netes társkereső. Ha ott sem jön össze, fél-1 év alatt sem, akkor valami nagy gebasz van veled. Normális pasikra igény mindig van!
2022. aug. 26. 19:26
 9/12 anonim ***** válasza:
44%

Hónapok óta egyedül vagyok én is, mert nem találok hozzám való párt.

N

2022. aug. 26. 19:40
 10/12 anonim ***** válasza:
88%

"Mert így a szülőktől sem tudok addig elszakadni."

Ezen én se tudok túljutni. Alapvetően nincs előnyös helyzeted, de te azért még fokozod. Szóval az új csajodnak kellene leválasztani anyukától, megtanítani téged párkapcsolatban működni, kezdeni valamit az önbizalomhiányoddal..

Nem csodálom, hogy nem ugrálnak érted a nők. Kapd össze magad, válj le a szülőkről, tedd rendbe magad, és meg is érkeztél egy sokkal jobb kiindulópontra.

2022. aug. 26. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!