Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tiltott le a lány,aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott le a lány,aki tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Három nappal ezelőtt ismertem meg egy lányt,közösségi oldalon. Normálisan közeledtem hozzá,nyilván úgy hogy ne vegye észre rögtön mit akarok tőle,beszélgettünk,szórakoztattuk egymást stb, kért tőlem egy fényképet,amit azonnal küldtem neki,természetesen magamról. Az általa elküldött matricák azt sugalták hogy tetszem neki,viszont amikor kérdeztem tőle hogy van e barátja,igennel válaszolt, de nem árulta el hogy ki az, majd hirtelen azt írta,"gyorsan mondjam mit akarok,mert nincs ideje. Én azt írtam neki,hogy ő szerinte mit szeretnék tőle,mert kíváncsi voltam hogy ő mit gondol,illetve jött e rá hogy járni szeretnék vele,ő pedig azt írta hogy ("semmit na csá) és letiltott
2022. aug. 26. 11:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Nem érdekled, mit nem értesz ebben?
2022. aug. 26. 11:45
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Túl nyomulós voltál azzal a kérdéssel, hogy van-e barátja. Tiszta a lelkiismerete, nem akar gondokat, nem szeretne félreértésekbe bonyolódni. A helyében én is így tettem volna. Gondolom nem te vagy az első, aki bepróbálkozott nála, és volt már olyan, hogy az illető átment zaklatósba, és ezt nem akarta.
2022. aug. 26. 11:46
 3/14 anonim ***** válasza:
95%

:D És még csodálkozol, hogy letiltottak? Te mi a francot akarsz egyébként egy foglalt lánytól?

"Én azt írtam neki,hogy ő szerinte mit szeretnék tőle,mert kíváncsi voltam hogy ő mit gondol,illetve jött e rá hogy járni szeretnék vele"

Drágaság, a kapcsolatépítés nem barkóbára alapul, hogy a másik találja ki, hogy én mit szeretnék, de nem baj, majd 50 éves lúzerként remélem majd rájössz egyszer.

2022. aug. 26. 11:46
 4/14 anonim ***** válasza:
7%
Mert egy bunkó.
2022. aug. 26. 11:56
 5/14 anonim válasza:
15%
Bunkó volt ne vedd magadra.
2022. aug. 26. 11:58
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
Felnevettem, amikor átrakták a kérdést a "Felnőtt" párkapcsolatokhoz. Biztos, hogy egy felnőtt ember így viselkedik?
2022. aug. 26. 12:08
 7/14 anonim ***** válasza:
Sem a kérdező, sem a letiltó csaj nem komoly. Vicc.
2022. aug. 26. 12:12
 8/14 anonim ***** válasza:
93%

Én is letiltom azokat akik tudják hogy van kapcsolatom és mégis nyomulnak, pláne az ilyen fura ál-értetlenkedős pasikat.

Szerintem elég egyértelmű hogy mi volt az oka.

2022. aug. 26. 12:15
 9/14 anonim ***** válasza:
69%

#7:

Ezért írtam :)

Hatodik válaszoló vagyok.

2022. aug. 26. 12:19
 10/14 anonim ***** válasza:
88%
Nem úgy kezdted, mint aki ráhajtani akar. Mikor erre rájött, akkor letiltott. Mégis mi a fszt akarsz egy foglalt lánytól?
2022. aug. 26. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!