Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátilag elmennétek éttermezn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátilag elmennétek éttermezni egy sráccal, főként lányok, ha nem jön be?

Figyelt kérdés
csak a kaja miatt. Nincs szoros barátság köztetek. Meghívna.
2022. aug. 23. 23:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha előre tisztázod, hogy nem randi, akkor miért ne? Eszünk egy jót és beszélgetünk.
2022. aug. 24. 00:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Az egész helyzet így nagyon fura, hogy neked az étterem a cél!

Nyilván az emberek elmennek ide-oda a barátokkal, ha sosem tetted biztosan elgondolkodna az illető, hogy mit akarsz. Ha valaki tényleg barát, és azt mondja, hogy menjünk mert rákívánt a kínaira persze, és nem is kell meghívnia, de valahogy úgy érzem hogy a nem szoros barátság és később már csak ismerős a te értelmezésedben, az egy vadidegen. Na ők biztos offolni fognak.

2022. aug. 24. 00:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem a kaja miatt, a társasága miatt, rengetegszer voltam kettesben fiúkkal barátságból, ki-ki alapon, minden barátom fiú, egyik se jön be, azért barát.
2022. aug. 24. 01:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Én egyedül is járok étterembe, nem gáz.

Van párom, úgyhogy így nem mennék el akárkivel, de ha pár hónapja barátok vagyunk egy sráccal akkor elmennék, egy egy ilyen beleférhet szerintem egy kapcsolatban.

A meghívást meg nem utasítanám vissza :D

2022. aug. 24. 08:58
 15/15 anonim ***** válasza:
64%
Olyannal igen, aki évek óta a barátom és 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem randizni hívna meg. Ilyen szegről-végről haverokkal nem, nehogy aztánén legyek a hitegetős k...a, amiért "belementem", és nem akarok tőle semmit, mert "tudhattam volna, hogy azt akarja".
2022. aug. 24. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!