Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összezavart 9 év után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összezavart 9 év után?

Figyelt kérdés

A barátnőimmel elmentünk vacsorázni, és ott volt az első, előző szerelmem. Sokáig jártunk és csak a távolság miatt szakítottunk. Nagyon megviselt akkor.

Persze most beszélgettünk, sőt a vacsora után a bárban szinte együtt töltöttük az estét. Nem láttam a gimi óta, nem mentem el az osztálytalálkozókra soha.

Nagyon felkavart. Tegnap óta csak rá tudok gondolni és arra, hogyha nem lenne a férjem, biztos, hogy megkeresném. Ez a gondolat valahol megijeszt. Láttam rajta, hogy hasonlóan érez.

Nem hittem, hogy ennyire számít még. Miért történik ez? Miért esik ilyen nehezemre elengedni őt újra?

27/N

2022. aug. 20. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Azért történik, mert leálltál vele egy egész estét együtt tölteni. A hűség, a párod mellett kitartás döntés kérdése, és abban néha cselekedet is beletartozik, hogy nem is adsz esélyt arra hogy másba beleszeress, nem egy egész estén át élvezgeted, akár csak beszélgetéssel (nyilván ha tudod, hogy vonzódsz hozzá). És miért? az újdonság varázsa miatt és mert már uncsi a kapcsolatod.
2022. aug. 20. 22:50
 2/5 anonim ***** válasza:
a csávó foglalt?
2022. aug. 20. 23:01
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

1

sztem ha erkölcscsőszként kioktatod, attól nem megy előbbre.

a távolság miatt szakítottak anno, tehát külső körülmények miatt, de az érzések megmaradtak.

most még csak 27 éves.

ha ez a pasi élete szerelme, most még léphet.

és inkább most váljon el, mint később.

2022. aug. 20. 23:18
 4/5 anonim ***** válasza:
68%

1

honnan veszed, j. kérdező kapcsolata "uncsi"?! megint mondasz vmi nagyot és túlzót, anélkül, h. ismernéd a körülményeket.

meg mi az, h. az újdonság varázsa? nem egy vadidegen pasival volt, hanem élete nagy szerelmét látta viszont!

az alap h. ennyi év után leülnek beszélgetni! egy osztálytalálkozón is ez történne...

2022. aug. 20. 23:21
 5/5 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Na jó... Kezdenek az indulatok elszabadulni. Legyünk objektívek, és adjuk meg a szót a kérdezőnek. Kérdező! Mit lehet tudni a jelenlegi kapcsolatodról? Hogyan éltek egymás mellett? Van egymás iránt szeretet, tisztelet?
2022. aug. 21. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!