Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Randizok egy sraccal, szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizok egy sraccal, szerintetek felejtos?

Figyelt kérdés

Nem olyan reg szakitott az exevel, kb 3 evig voltak egyutt. O kezdemenyezte.

Nagyon red flag-et erzek.

Leirom miket tapasztaltam, egyebkent nagyon kedves, udvarias es azt latom tenyleg erdeklem.

De.

1. Nem torolte le az exe a becenevet (ezt onnan lattam, hogy mellette fekudtem, amikor legorgetett az uzeneteibe es igy volt beirva “szerelmem”)

2. Kb minden baratjat latja ki hol van, az exet is (mellettem csekkolta ezt is, hogy a tesoja hol van es lattam az exe email cimet)

3. Az exenek szamos cucca van meg a lakasaban, pl kontos, polok

4. 1 kep is van rola kint.

Eddig nem kerdeztem ra, probalok tullendulni rajta - 2 honapja szakitottak.

Szerintetek felejtos? Vagy adjak neki eselyt?

2022. aug. 20. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy szakítottak?
2022. aug. 20. 19:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen szakitottak
2022. aug. 20. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy még nincsenek túl egymason, hamar jöttél.

Off: hol látja, hogy hol vannak, snapen?

2022. aug. 20. 19:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Iphone lokatoron
2022. aug. 20. 19:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Es igy mennyi jovoje van? Azt erzem kicsit hogy velem akarja elfelejteni. Viszont nem beszel az exerol egyaltalan.
2022. aug. 20. 19:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs túl az exen, akkor semennyi.

Max veled marad, addig lezárja az exet, amikor meg már teljesen rendbe jön lelkileg melletted, megy tovább. Én hagynám.

2022. aug. 20. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy szakitas utan is rengeteg lathatatlan kotelek kot ossze ket embert. Amig az utolso szal nem szakad el, addig te csak bufelejto leszel. Ennek kene a legszebb idoszaknak lenni, kozben meg ott van a mereg lepten nyomon. Ne varj sokat ettol a kapcsolattol, minden valoszinuseg szerint te egy trofea vagy, akit fel tud mutatni, hogy az exe utan is van ra kereslet.
2022. aug. 20. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!