Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Idegesítene titeket is, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegesítene titeket is, ha az a személy, aki tetszik nektek, direkt nem nézne rátok?

Figyelt kérdés
Alapjába köszön meg minden, csak direkt nem néz rátok. Volt már ilyen veletek?

2022. aug. 20. 18:44
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Még nem kommenteltem a saját kérdésem, bocsika,ő egy másik felhasználó. Arra, hogy leveheti rólam, hogy bejön nekem, ezt kétlem, nem volt szinte semmi olyan köztünk, de nyilván én ránézek igen, ha köszönök neki, de ha ezzel ő rájön, hogy tetszik nekem, akkor gratulálok neki. Talán egyszer volt egy kölcsönös hosszabb szemkontaktus semmi több. Nem futok utána, nem lesegetem feltűnően, sőt az előbb említett szemezés is pl. mosoly nélkül volt.
2022. aug. 20. 21:29
 12/21 A kérdező kommentje:
10-es, és ha esetleg azért nem néz rád, mert zavarban van? Vagy ha kerüli a tekintetet az egyértelműen azért van, mert nem bír?
2022. aug. 20. 21:31
 13/21 A kérdező kommentje:
7-es, nem tudom ki pontozott le, de abszolút én is így gondolom ezt, ahogy te leírtad.
2022. aug. 20. 21:37
 14/21 1112 ***** válasza:
100%

"10-es, és ha esetleg azért nem néz rád, mert zavarban van? Vagy ha kerüli a tekintetet az egyértelműen azért van, mert nem bír?"

Érdekes meglátás,de azért van különbség, hogy hirtelen-gyorsan lesüti a szemét; vagy még szándékosan, határozott mozdulattal el is fordul; hogy ne is lásson, mert esetlen nem lennél számára kívánatos látvány.

Tehát az azért látszik egyértelműen, h meik variáció állja meg a helyét.

2022. aug. 20. 21:42
 15/21 A kérdező kommentje:
Igazad van, bocsi, csak egy feltevés volt. Nálam mondjuk ilyet azért nem csinál, szóval el nem fordult... még....
2022. aug. 20. 22:00
 16/21 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, ha jobban belegondolok, nálam már ilyet is csinált az illető. Már hogy még el is fordult. Utána viszont gyorsan visszafordult és mereven elnézett mellettem. Na, erre varrjak gombot, mi? :S
2022. aug. 20. 22:34
 17/21 A kérdező kommentje:
Hàt igen, sok embert nehéz kiismerni a viselkedése alapjàn 😁
2022. aug. 20. 22:53
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Voltam ilyen helyzetben pár éve az elöző munkahelyemen egy nővvel. Végén be is vallotam, neki hogy szeretem. Persze vissza utasított. Már úgy vagyok vele, akinél nem kölcsönös a szemkontaktùs annak biztos nem kellek. Probàlhatom bárhogy is magamra felvonni figyelmet. Egyettudok tanácsolni,ha valaki tetszik mond el neki minél elöbb. Előzd meg hogy bele szeress. Ha már akkor utasít vissza, ha szereted az igen fájdalmas.😮‍💨
2022. aug. 20. 23:57
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
előzőhöz csatlakozom. Ha direkt nem néz rád, akkor reménytelen.
2022. aug. 27. 21:39
 20/21 anonim ***** válasza:
69%
Elnéz melletted, és arra gondol, hogy elfelejtett teregetni, még el kell vinni a cipőjét sarkaltatni. 😄
2022. aug. 27. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!