Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel 4eve lakunk együtt az utóbbi 7 hónapban nem a legfenyesebben. Igazából röviden tömören a sok idegeskedes és az hogy már nemtudunk együtt fejlődni. Sokszor mondtam neki hogy segítek hogy úgy éljen ahogy szeretne. Nem keresek rosszul sőt nagyon is jól. És azt szeretem volna hogy ő is hasonló életet tudjon maganak. Akarhanyszor probaltam segíteni hogy csinálja csinálja azt amit szeret de folyamatosan csak azt kaptam tőle hogy én csak kritizalom egyszóval feladja. Szakítottunk mondtam neki hogy keressek alberletet neki pedig itt hagyom a jelenlegit hogy ne keljen újra kezdenie mindent. Azonban már a szakitasunk előtt is újra vissza tért a régi életéhez elkedzet ismét kábítószerezni. Múltkor is azt mondta el megy a barátnőjével pillashoz de előtte 2oraval pont mondta h jaj szegény barátnőm túl óraznia kell. Azt hitte hogy nem figyelek és nem veszem észre én persze nem szóltam semmit mondtam menjetek nyugodtan. Majd mikor haza jött mondta h a barátnője még pillasnal van. Persze én tudtam hogy dolgozik és mikor szembesitettem vele még ő volt felháborodva hogy jó akkor ne higyjek neki stb... Nem mondta érdekelne mivel már nem vagyunk együtt csak szarul esett. Pillas előtt az is fura volt h pénzt kért a laptop tartozasaert hogy ki tudja fizetni. De tudtam hogy már nincs laptop tartozasa és mikor megkertem rá hogy mutassa meg a bizonylatott hát persze h nem sikerült. Mint kiderult kabitoszer tartozasara kellet neki a 25ezer forint. Ezen elégé ki akadtam és mondtam neki h rám ne számítson többet. Szeptember 1. Költözöm neki viszont már egy forintja sincs sajnálom azért de ezek után még én tartsam el kajával? Munka helyéről nem is b és beszélve folyamatosan mondják nekem hogy a parod nem jár be dolgozni szét van esve stb...
2022. aug. 20. 18:00
1/8 anonim válasza:
Semmit, nem a te dolgod. Ő akarja elcs-szni a saját életét, ehhez joga van. Mint barát, felajánlhatod hogy mellette állsz ha elmegy elvonóra, de ennyi. Egyébként csak le fog húzni és kihasznál.
Elképesztő ostobaságokat csináltál már eddig is, mint pénzelni a drogozását vagy otthagyni neki az albérleted. Kicsit azért szedd össze magad, senkinek nem vagy a kutyája, se a szolgája.
Kerüld el minél messzibbre ezt a lányt mielőtt visszaránt, láthatóan simán engednéd neki hogy tönkre tegye a te életed is.
2022. aug. 20. 18:11
2/8 A kérdező kommentje:
Albérlet különösebben nem érdekel 70km arrébb mentem volna így is úgy is dolgozni 😁
2022. aug. 20. 18:17
3/8 anonim válasza:
Semmit, szakítottatok. Vége van, nem tartozol érte felelősséggel!
Úgy rontja el az életét, ahogy akarja, majd a szülei, barátai segítik, gondoskodnak róla, neked hozzá már nincs közöd. Szeptember 1-el költözöl, ha nincs pénze annyi még biztosan belefér, hogy legyen otthon ennivaló addig, a többit oldja meg.
2022. aug. 20. 18:20
4/8 anonim válasza:
Ha nem troll kérdés, akkor mit foglalkozol vele? Nem vagy az apukája, hogy így aggódj érte.
2022. aug. 20. 18:48
5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom és nem is értem hogy mit foglalkozok vele. De attól még fáj és egyfolytában azon jár a agyam hogy most merre lehet mit csinál. És őszintén sajnálom is. Reggel már mire feleltem elment most értem haza a munkából de biztos h volt itthon mert a cigimet is elvitte... 😅
2022. aug. 20. 18:57
6/8 anonim válasza:
5-ös Akkor vegyél egy nagy levegőt, és vedd tudomásul, hogy önálló, felnőtt ember, ő így érzi jól magát. Együtt nem lesz semmi, és 2 hét múlva nem is látod. Nyilván ő a megszokott rutinja mentén próbál felejteni, attól még, hogy hülyeség, nem kell sajnálni, önként és dalolva csinálja!
2022. aug. 20. 19:14
7/8 anonim válasza:
Amúgy mivel keresel ennyire jól? Egy mondatot sem tudtál leírni helyesírási hiba nélkül, és itt most nem sima j-ly szavak voltak…
2022. aug. 20. 20:06
8/8 A kérdező kommentje:
7. Sajnos az igen nem az erosegem... Művész ember vagyok 😁
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!