Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak az exektől miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak az exektől miért akarhatnak szexet? És mitől fontos ez?

Figyelt kérdés
Felsorolás jellegű indokokat várnék.

2022. aug. 20. 16:20
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

#9 szerintem dugd meg, használd amig jól esik, aztan mondd el mindenkinek milyen kicsi a farka és elkeserítő volt vele az a 2 perc is, amit nyújtani tudott:))

Az ilyenek, mint amit leirtál, ezt érdemlik:)

2022. aug. 20. 16:50
 12/32 anonim ***** válasza:
Mert jelenleg nincs más akivel dughatna. Olyan férfit nem ismerek aki az új barátnője mellől vissza jár az exhez
2022. aug. 20. 17:03
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Az egója miatt kellesz neki. Birtoklás érzése miatt. Hogy egy hasonlattal éljek, kb. mint az állatoknál. Ő a vezérhím és te is a háremébe tartozol. Más pasi ne nyúljon hozzád csak ő, de neki lehet több nője is. Ledominál téged, te meg egy akaratgyenge nő vagy és befekszel alá. Ő meg jót röhög a markába. Lényeg hogy azt érezze, hogy ő a főnök, mert irányíthat téged, te meg ugyan pattogsz nap mint nap, de a végén mégis az van amit ő akar, mert nem tudsz rajta túllépni. Ennyi.
2022. aug. 20. 17:03
 14/32 A kérdező kommentje:

Bele sem gondol min megyek át.

Hogy nem kellek, másokat fűz, de szexre meg használna, es ehhez ezeregy manipulációt bevet.

Ha nem kellek verje ki vagy d.gja a másikat. Nem értem miért nem száll le. De ha le is áll a nyomulással, 1 hónap mulva is csak nyikkanok egyet, és már zaklatni is kezd.

Miközben én a szakítás miatt sírok vergődök, ő azon vergődik ugyanennyire, hogy hogyan húzzon meg végre.

Őt nem érdekli a lelki nyavajám, engem meg az ő szexproblémája nem.

2022. aug. 20. 17:06
 15/32 A kérdező kommentje:

13# most látom. Én is ilyesmit érzek az egészben. A háremes dolgot sokáig tartotta is hogy nekem szakitás után sem lehet senkim csak ő. De már elengedte ezt lekezel szinte pr.stinak. nem érdekelné ha van pasim.

Akkor jól éreztem hogy alázás vágya van.

2022. aug. 20. 17:08
 16/32 A kérdező kommentje:
12 én nagyon de nagyon sokat ismerek akik kapcsolatban visszajárogatnak. De másoknál egyszerübb a képlet. De kezd már derengeni hogy mi van az exemnél. Sima dominancia vagy alázás csak.
2022. aug. 20. 17:10
 17/32 A kérdező kommentje:

A szeretlek béküljünk ki típusú manipulációját már átlátom, és nem veszem be, azóta minden mással így anyagiakkal is, próbál már manipulálni. És bármiben ha lát valami szükségem, azonnal startol hogy majd ő megoldja.

Sík hülyének néz.

2022. aug. 20. 17:15
 18/32 anonim ***** válasza:
32%
Barátod ritka ostoba...
2022. aug. 20. 17:16
 19/32 A kérdező kommentje:

Én szakítottam, mert kapcsolatban az jön le róla, hogy nem szeret nem tisztel, másokat fűz. Érdektelen felém érzelmileg. Ő manipulálna még szakítas után is érzelmekkel, csak én már lejöttem a falvédőről.

Azaz okosan akarta volna ő vinni így a fixp.ncis dolgot az esetleges háremmel tovább, én szálltam ki csak, mert érzelmileg fabatkát sem érek neki, azaz nem kellek neki hiába hazudja már ezt nekem. Egyszerűen látni hogy hazugság.

2022. aug. 20. 17:41
 20/32 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, bár ő drogos volt csak titkolta.
2022. aug. 21. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!