Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem igazságtalan az hogy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igazságtalan az hogy van olyan fiú aki 18 éves koráig már több százszor szexelt, akár több lánnyal is, van aki meg még 20-25 évesen is szűz?

Figyelt kérdés
Nem igazságtalan ez? Szex az egyik legjobb dolog az életben és valakit ettől von meg az élet.
2022. aug. 19. 23:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
96%

Kedves 14-es, a 10-es és 11-es írója vagyok és ha hiszed, ha nem, nem én reagáltam a válaszodra, amit úgy kezeltél mintha én írtam volna :).

Ez abból is lejöhetett volna, hogy én messze kerülöm az ilyen "bullshit" kifejezéseket, mint az "incel", ezek mondva csinált baromságok, amik egyáltalán nem lényegesek és mérvadóak. Csak a megkülönböztetésre van. Megosztásra.

Köszönöm jól megvagyok, 23 éves vagyok, egyetemmel lassan végzek és elkezdem az MSC-t, 2.5 éve barátnőm van és szeretem a munkámat.

Egyáltalán nem volt frusztrált a válaszom, szerintem a szó amit kerestél az az indulatos és ezzel még egy gondra rá is térnék..

Mindenki olyan kibaszot*úl korrekt ( PC ) próbál lenni, hogyha valaki minimálisan is indulattal beszél, azt leszólják.

Ember vagyok, olaszos temperamentummal és paradicsom szószos nélküli felsővel. Szeretek indulatosan beszélni és fogalmazni, mert igenis embereket máshogy nem lehet elmozdítani..

Nem azt mondtam, hogy nem jó, olvasd el még egyszer. Azt próbáltam üzenni, hogy feleslegesen nagy jelentőséget tulajdonítanak egy olyan dolognak, ami tök természetes. Ugyanez megy a szülőséggel is.

Nincs szomorú szexuális életem, jól megvagyok a párommal, ő is csinál Kegel gyakorlatokat, ha a pár mindkét tagja csinálja, akkor még jobb a hatás, csak túl pici vagy még ahhoz, hogy felfogd mi az az intimtorna. :)

Elsődlegesen igenis a szaporodásról szól, a pénisz makkja pld azért így fejlődött, mert ezzel volt biztosítva az, hogy a nőstény ember ha mással is szexelt, akkor a hím kikotorja az előző csávó spermáit vele :). Olvass utána ha nem hiszed.

Nem azt mondtam, hogy csak arról szól. Elsődlegesen szól arról, másodlagos az élvezet, aminek nagyobb feneket kerítenek manapság.

Aki 5x szex-el egy nap, az vagy prosti vagy igenis beteges függőségben szenved és segítségre szorul. Van aki evésbe menekül, van aki ivásba, szerencsejátékba és KÉPZELD létezik olyan, hogy valaki szexbe menekül.

Nem lehet vele mindent eladni és olyan sokan nem járnak prostihoz, mint az hiszed. Azt imádom, amikor az emberek kiemelnek egy jelentéktelen ember tömeget a közegből, mint mondjuk te a prostihoz járó férfiakat és ráhúzza az utca emberére. Ezt a marhaságot..

2022. aug. 20. 09:48
 22/30 anonim ***** válasza:
90%
Kedves *13-as
2022. aug. 20. 09:49
 23/30 anonim ***** válasza:
93%

*11 és 12-es írója, valamit nagyon benéztem ezekkel most, biztos mert frusztrált vagyok.

Még annyit szerettem volna még hozzátenni, hogy régen az ősidőkben nem volt idő a közösülés adta örömökre időt szakítani, így nem falták ennyit az emberek, mert féltek, hogy őket falják fel a vadak.

2022. aug. 20. 09:55
 24/30 anonim ***** válasza:
72%
Menj el prostihoz, erre vannak kitalálva.
2022. aug. 20. 10:08
 25/30 anonim ***** válasza:
28%

#21: Gyakorlatilag mindent benéztél.

Az indulatosságról való szónoklatod felesleges volt és arról is, hogy nem szereted a bullshiteket. Mert azt toltál.

"Nem azt mondtam, hogy nem jó, olvasd el még egyszer. Azt próbáltam üzenni, hogy feleslegesen nagy jelentőséget tulajdonítanak egy olyan dolognak, ami tök természetes. Ugyanez megy a szülőséggel is."

Oké, miután én elolvastam még egyszer, te is tedd meg. Sehol nem mondtam, hogy azt írtad volna, hogy nem jó. Azt adtad elő, hogy nem annyira jó, ennek pedig semmi alapja. Írtam és érveket, hogy miért írtál valótlanságot. Nem sikerült őket cáfolni.

"Nincs szomorú szexuális életem, jól megvagyok a párommal, ő is csinál Kegel gyakorlatokat, ha a pár mindkét tagja csinálja, akkor még jobb a hatás, csak túl pici vagy még ahhoz, hogy felfogd mi az az intimtorna. :)"

Aham. Szóval a szex nem annyira jó, felesleges neki nagy jelentőséget tulajdonítani, főleg a szaporodásról szól... Annyira nem jó, hogy gyakorlatokat csinálsz miatta, annyira nincs jelentősége, hogy időt szánsz a gyakorlatokra és annyira csak a szaporodásra való, hogy te sem leginkább azért csinálod. Konkrétan magad cáfolod. Tudod, az indulatosság helyett, esetleg az értelemre kéne ráfeküdnöd.

Külön bájos ezek után benyögnöd, hogy a másik nem fog fel valamit. :)

"Aki 5x szex-el egy nap, az vagy prosti vagy igenis beteges függőségben szenved és segítségre szorul."

Vagy egyszerűen élvezi a szexet és nagy a szexuális étvágya. Komolyan, áruljátok már el ezen az oldalon, mert több embertől is láttam hasonlót, mindenféle mennyiséggel: Miért gondoljátok, hogy annyi a normális, amennyit épp ti kijelöltök? Mennyire kell végtelen egoizmus ahhoz, hogy valaki azt higgye, hogy csak a saját mennyisége ez etalon? :D

"Nem lehet vele mindent eladni és olyan sokan nem járnak prostihoz, mint az hiszed. Azt imádom, amikor az emberek kiemelnek egy jelentéktelen ember tömeget a közegből, mint mondjuk te a prostihoz járó férfiakat és ráhúzza az utca emberére. Ezt a marhaságot.."

Mennyivel jobb, amikor valaki semmisnek tekint egy létező dolgot...

2022. aug. 20. 13:08
 26/30 anonim ***** válasza:
93%
#25 Nem szeretnék beavatkozni a vitátokba, de muszáj leírnom, hogy ritkán látni olyan ostoba embert, aki ennyire okosnak hiszi magát, mint te. Jaaa neeeem, bocs. Sajna pont az a baj, hogy rohadtul sokan vagytok. 🤦‍♂️ Egyértelműen a másik válaszoló szed szét téged darabokra.
2022. aug. 20. 14:48
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
#26: Nehez mit mondani, ha nem megy reszedrol a szovegertelmezes es osszesen 0 ervet hoztal az allitasod mellett. Te talan most nem okoskodtal? Cafolnad esetleg, amiket irtam vagy az nem megy, csak a beszolas? 😌
2022. aug. 20. 16:28
 28/30 anonim ***** válasza:
70%

Pont az a probléma, hogy neked nem megy a szövegértés és olyan dolgokat próbálsz ráhúzni a vitapartnered állításaira, amiket nem mondott sehol. Aztán számon kéred, hogy miért nem cáfolja azt, amit csak te látsz bele. Szó nem volt az írásában arról, hogy mennyire jó vagy nem jó a szex. Annyit állított, hogy vannak annál sokkal fontosabb dolgok is az életben, illetve, hogy maga a szex elsősorban a szaporodás miatt létezik. Ez pedig tény. Az más kérdés, hogy mi emberek már általában az élvezet miatt szexelünk, de a vitapartnered nem is állította sehol, hogy ez nem így lenne. Te pedig az mellett próbálsz érvelni, hogy fúú mennyire jó a szex...

Hé? Ki mondta, hogy nem az? Másik amiről még beszélt a másik válaszoló, az a mértékletesség. Ebben teljes mértékben egyetértek vele. Bizony létezik szexfüggőség, és attól, hogy valakinek nagy a szexuális étvágya és élvezi a szexet, nem szabad túlzásba vinni, mert nem csak erről szól az élet. Abban igazad van, hogy nem nekünk kell kijelölni, hogy mennyi a normális mennyiség, erre vannak megfelelő szakemberek. :) Elképzelhető, hogy szerintük napi 5 menet még totál normális, nem vagyok a téma szakértője, szóval nem állíthatom biztosra, hogy nem az, de nekem is egészségtelenül és feleslegesen soknak tűnik.

Az utolsó pontban is kiforgatod a másik szavait. Nem állította, hogy ne lenne létező jelenség, hogy az emberek fizetnek a szexért, csupán azt, hogy ezt nem lehet kivetíteni az egész társadalomra. Az pedig, hogy a szexszel mindent el lehetne adni egy nagyon régi költői túlzás csupán, ráadásul 2022ben már nem is annyira divatos dolog, hisz a nők tárgyiasításának venné mindenki.

Nem lenne semmi gond azzal, ha félreértesz dolgokat, vagy nehezen megy a szövegértés, de mikor ezt a sok sületlenséget úgy írod le, hogy azzal kezded, hogy a másik mindent benézett... aztán középtájt még megjegyzést teszel az értelmi szintjére is... na látod, azzal már probléma van.

2022. aug. 20. 17:06
 29/30 anonim ***** válasza:
54%

#28: Jelentektelennek allitotta be. Olvasd el.

Eloadta, hogy nem olyan fontos, majd leirta, hogy mennyire sok idot es energiat szan ra.

Miert lenne napi 5 menet egeszsegtelen?

Jelentektelennek allitotta be az altalam emlitett embertomeget is. A ferfiak tobb, mint otode jelentektelen? Mert, az ovatosabb cikkeknel olvastam, hogy legalabb a ferfiak otode elete soran egyszer mar volt prostinal.

Konkretan fingot adnak el szexel. 2022-ben.

Nem lenne gond azzal, ha nem hoznatok letre valami alternativ univerzumot, de pliz... Erveljetek legalabb. Irassal is foglalkozom es penzt keresek vele. Suliban versenyekre jartam magyarbol es majdnem max pontos lett az irasbelim. De, valahogy a gyk az egyetlen hely, ahol kiderul, hogy az ember nem kepes egy szoveget ertelmezni... Mert nem azt irja, amit eroltettek es torzitva utolag belemagyaraztok.

Nevetseges.

2022. aug. 20. 20:43
 30/30 anonim ***** válasza:
93%

Valóban jelentéktelennek állította be. Jelentéktelen abból a szempontból, hogy mennyi időt töltünk el vele életünk során, ellentétben más tevékenységekkel, amikre még példákat is írt.

Azt mondta nem a legfontosabb dolog az életben, nem pedig azt, hogy nem olyan fontos. Még finom utalást is tett rá, hogy valószínűleg azok misztifikálják túl a szex jelentőségét, akik hiányt szenvednek belőle. Igen, leírta, hogy napi 5 percet szán Kegel gyakorlatokra. Ez valóban rengeteg idő és energia. 😅

Szerintem napi 5 sok. Csak számolj utána, hogy mennyi időt elvesz, még akkor is ha gyors menetekről beszélünk. Aki ennyit igényel naponta, az szerintem már beteg, de nem értek hozzá, szóval ha gondolod nézz utána, hogy pontosan honnan mérik a szexfüggőséget.

Azt írtad csomóan fizetnek a szexért, most azt írod embertömeg, aztán leírod, hogy a férfiak több, mint ötöde (20%)... Nem érzel itt egy aprócska ellentmondást? Ez nagyon távol áll a tömegtől, távol áll a soktól is. Szerintem teljesen helytálló a másik válaszoló állítása. Számokban kifejezve: Van 20% aki járt már prostinál és te rávetítetted a maradék 80%-ra is.

Valóban, fingot is adnak el nők, meg fürdővizet, meg fene tudja még mit nem. Nyilván van a férfiaknak egy szűk rétege, aki annyira szánalmas, hogy ettől a pár hülye libától bármit megvesz, de persze igazi nőhöz sose fog jutni. Nekik valóban mindent el lehet adni nővel. Ugyanakkor adtak már el falra ragasztószalagozott banánt és láthatatlan szobrot is. Ezekhez még nő se kellett...

Cuki vagy, hogy sikerült leérettségizned és már azt hiszed, hogy te kakiltad a spanyol viaszt. Továbbra is te mész szembe a forgalommal az autópályán és azt hiszed mások a hülyék. Vetítsd csak ki a saját hibáid másokra, míg ilyen fiatal vagy megteheted, de azért később próbálj érettebb lenni.

2022. aug. 20. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!