Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért "kellene" nőként elvárno...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "kellene" nőként elvárnom az autót/jogsit egy férfitól?

Figyelt kérdés

Én nem várom el hogy legyen jogsija/kocsija. Ha van, akkor negatívum nekem ha össze van nőve vele és csak azzal hajlandó közlekedni.

Ezt akármikor leírom itt az oldalon, mindig mocskosul 0-ra vagyok pontozva (néha még le is hülyéznek), viszont hiába kérdezem az okát, sose válaszolnak.

Szóval: miért baj, miért dühítő, miért elítélendő ha egy nő nem várja el ezeket, és nem szeret autózni? Mi ezzel a probléma?

2022. aug. 18. 14:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Èn nem veszem semmibe az olyan nőket, akik elvárják. Főleg ha nekik sincs. Ne várjon senki el olyat, amit maga nem tud nyújtani.

Van jogsim, szeretek vezetni, volt is autóm. Fél éve megváltam tőle, az akkori anyagi helyzetem nem engedte meg, hogy pénzt költsek rá. Előbb-utóbb biztos lesz megint. De akinél ez elvárás, azzal kalap kabát. Senki sofőrje nem vagyok.

Szerencsére, látva Téged is, meg a korábbi exeimet is, a normálisabb nőknek ez nem szempont.

Èn sem vagyok nagycsaládos, nem akarok gyereket sem, az nem érv, hogy őket kell hurcolászni. Amúgy a családunknak sosem volt, megvoltunk nélküle. Mivel fotózok, nem jó a cuccokat cipelni hozzá tömegközlekedésen, így ez nyomós érv. De elkényelmesedik tőle az ember.

31/F

2022. aug. 18. 16:35
 12/19 anonim ***** válasza:
34%

A flow maga valami ilyesmi volt.

Csak ezt keozeld el a szerelmeddel vízpárával es kocsival

[link]

Talán azt az érzest át tudom adni ezzel a képpel

2022. aug. 18. 16:37
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
11 en meg eleve ugy szulettem hogy a korhazbol is kocsival vittek haza es nem babakocsiban cűgöltek a metron ujszulötten. Nekem hozzatartozik egy kész ferfihez egy auto. A férfi fogalmához. Születesemtol kezdve egyfajta teremtő biztonságot is idéz.
2022. aug. 18. 16:40
 14/19 A kérdező kommentje:

Hát én meg pont ezért nem értem, hogy mások akik nem ismernek, miért hiszik hogy az életkörülményeimről többet tudnak, és jobban el tudják dönteni mi kell nekem, mint én magam. :(

Elhiszem ha valakinek ezek jó dolgok, engem semmi nem hozott lázba ezek közül. Én se szoktam leszólni azokat akik "autósok", nem értem mivel érdemlem ki fordítva a beszólogatásokat.

2022. aug. 18. 16:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Sok férfi örül neked, ez tény. Ne érezd magad ettol kellemetlenul. Nincs rá igényed és kész. Sok más férfinek sincs
2022. aug. 18. 16:56
 16/19 Sunshinedoll ***** válasza:
35%
Nem kell elvárnod, de azért engedtessék már meg, hogy mindenki azt várjon el a jövendőbeli párjától, amit nem szégyell :D Most komolyan a lepontozás miatt jöttél ide sírni? Mert van, aki nem ért veled egyet? hjajjj
2022. aug. 18. 20:52
 17/19 anonim ***** válasza:
73%

Nekem inkább pont az a fura, hogy vannak nők, akik ezt elvárják, miközben nemhogy kocsijuk nincs, de még csak vezetni sem tudnak. Aki kocsival akar járni, tanuljon meg vezetni.

Nekem felnőttként nagyon hiányzott az autó, sokáig nem volt rá keretem, de megteremtettem rá a feltételeket, lett jogsim, lett kocsim, szeretek is vezetni. Sosem jutott volna eszembe, hogy egy pasitól várjam azt el, amit én magam szeretnék a saját kényelmem miatt.

2022. aug. 18. 21:56
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
#17 szimpatikus hozzáállás!
2022. aug. 19. 00:12
 19/19 A kérdező kommentje:

Alapvetően egyet szoktam veled érteni, de ez most elég ostoba hozzászólás volt. :)

Felőlem mást azt vár el amit akar, én se szólok le mást emiatt. Csupán kíváncsi voltam hogy fordítva miért nem működik, ennyi.

2022. aug. 23. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!