Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez azt jelenti, hogy nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy nincs túl rajta?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy fiúval akivel már volt randim nem is egyszer. A srácnak nem régen lett vége a kapcsolatának. De azóta is feltünt, hogy az exét gyakran emlegetí. Igaz gyűlöli és olyan stílusban beszél róla ami nem szimpi sok esetben. Ez azt jelenti hogy nincs még túl rajta?
2022. aug. 13. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen azt.
2022. aug. 13. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem, ez azt jelenti, hogy sokaknál ez "red flag".

Nyilván nem tudod pontosan, hogy mi történ és azt sem, hogy mivel sértette meg a lány, de aki mocskos gyűlölködő stílusban nyilatkozik arról az emberről akit elvileg szeretet az felvet némi problémát.

De én például elgondolkodnék azon, hogy akarnék-e randizgatni egy olyan nővel aki már most a volt barátját szidja nekem és mocskosan beszél róla.

2022. aug. 13. 18:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Én simán fel hozok ex sztorikat, pláne ha valakinek párkapcsolati tanács kell és mondjuk van vele tapasztalatom, vagy csak szimplán róla kérdeznek, mit ahogy a gyerekkori barátaimról is simán beszélek, vagy a munkatársaimról.
2022. aug. 13. 19:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Mennyire nemrég?
2022. aug. 13. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!