Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felkerültem az excsajok.hu ra mit tudok csinálni?
Idióták!
Szerintem is rettentően szánalmas, hogy pár kis s*ggfej a volt barátnőjét feltöltögeti, hogy a még nyomorékabb barmok verjék rá a kis f*szukat... Akármit is tett volna velem a volt barátnőm, soha nem vetemedtem volna erre. (pedig párszor igen csúnyán megszivattak már az életben)
Az meg nem ribanckodás, hogy a barátodnak csinálsz ilyen fotókat. Vagy ha valaki vesz pl. egy vibrátort, akkor fel kell tenni a www.vanvibrije.hu oldalra??? A kép nem lehet szexjátékszer? Nem vagytok okosak, csak prűdek.
Remélem sikerül(t) elintézned, hogy leszedjék a képeidet!
18/f
20:26
Köszönöm szépen :D örülök, h még vannak normális emberek :))
Igyekszem elintézni...de azzal pl semmit nem érnék el ha buszutállnék rajta és feltenném az expasik.hu ra én ennél többre tartom magam mint...
és az , h én képeket csináltam..csináltattam ...az egy teljesen normális dolog, az aki azt mondja, h "nem , soha nem csinálnék" az magával nincs megelégedve , nincs önbizalma én azokat a képeket magamnak csináltam és nem másnak...
Teljesen mindegy, így is úgy is tanulópénz. Ha nem azért mert kamribanckodtál, akkor azért mert ennyire félre tudtál ismerni egy embert. Nekem is voltak/vannak khm..emlékeim ex-barátnőkről. Volt amit megevett egy-egy rendszer újratelepítés, akadt amelyik újabb barátnők áldozata lett, némelyik még most is megvan. Érdekes, de egyik sem került fel a netre. Mert nem minden pasi (ekkora) rohadék, te mégis ki tudtál fogni egy ilyet. Nos ezek szerint erre kellett megfizetned ezt a tanulópénzt.
A válaszom továbbra is az hogy semmit nem tehetsz. A kicsinyes bosszút te magad zártad ki, az internet pedig nem felejt.
Emlékszik még valaki, ezeket hogy távolították el anno "mindenhonnan" és a szolgáltatók is felfüggesztik az oldalt ha meg merészel jelenni, valamint jogi lépések és mindenkurvaanyja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!