Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évente 2-3 ezerrel több fiú születik Magyarországon mint lány, vajon ez az arány azonos a szingli férfiak arányával?
Akkor én nőként alanyi jogon akarok pénzes pasit. Mi az, hogy a plasztik cicáknak jutnak a milliárdos pasik? Ez nem igazságos. Ezt ki kell egyenlíteni. Várom az államtól, hogy utaljon ki nekem is egy milliárdos férfit. A csórókat meg felőlem kasztrálják.
(Remelem mindenkinek leesett a szarkazmus)
Olvastam egyszer erről egy tanulmányt, amit sajnos nem tudok linkelni, mert fogalmam sincs hol.
Abban azt írták, hogy a férfiak közül több a kivándorló, a súlyos mentális beteg aki kapcsolatra alkalmatlan, valamit több vonzódik kizárólag a saját neméhez. Szóval azt írták, hogy ilyen tényezőknek köszönhetően kb kiegyenlítődik a dolog. Sajnos nem tudom mennyire volt ez megbízható forrás, de szerintem van benne ráció.
Talán nem ilyen ostoba agybutitó Marvel filmekből kéne kiindulni.
Egyébként én pl egyáltalán nem, vagyok egy szuper pasi, mégis egy csomó nőt elküldtem.
Azon egyszerű okból, hogy nekem erre nincs se időm se energiám.
Tökéletesen látom a munkatársaimnál, hogy ezzel az üzlettel nem igazán jártak jól. Hát finoman szólva.
Gyereket meg eleve nem is szeretnék. Egy hónap 70%-ában dolgozom.
Nem őrültem meg hogy még a maradék szabadidőmről is lemondjak.
Nem is értem, hogy hogy nem jut nektek senki.
Mi vagy te a Molnár Krisztián ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!