Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szereti a legtöbb férfi a vallásos nőket?
Csak magyarország ilyen elmaradott? Vagy jobban kiszolgálja? Vagy ha ateista azt feltételezik róla hogy valami tudós és az már túl okos?
Gondolom ha vallásos akkor jobban tradicionalista és befolyásolhatóbb, hazicseléd. Vagy a férfiak "hittársat" keresnek? Nyílván minden embernél más, de mi ez a jelenség?
Miért tartják rondának ha egy nő ateista? Miert jobb ha inkabb egy álszent?
Vagy pont azért hordanának el mindennek. Azt is vedd figyelembe, hogy nem mindenki vallásos és vannak, akik kifejezetten ellenségesek minden hívővel.
Szóval mindkét oldalon kaphatsz hideget, meleget, nincs ezen a téren olyan oldal, ahol sosem ér kritika.
Nem.
Én alapból nem bírom az ilyen konzervatív, középkori mentalitású nőket.
Inkább jönnék össze egy liberális feministával
“ De szerintem, aki hívő ember (mindegy, hogy nő vagy férfi), sokkal megbízhatóbb, becsületesebb ember, mint egy nem hívő.”
Dehogy megbízhatóbb… A vallásos emberek voltak a leginkább kétszínűek, akiket ismertem. Csak papolni tudnak a szeretetetről meg a jóságról, de a valóságban teljesen mások.. nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak a hívőkkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!