Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szereti a legtöbb férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szereti a legtöbb férfi a vallásos nőket?

Figyelt kérdés

Csak magyarország ilyen elmaradott? Vagy jobban kiszolgálja? Vagy ha ateista azt feltételezik róla hogy valami tudós és az már túl okos?

Gondolom ha vallásos akkor jobban tradicionalista és befolyásolhatóbb, hazicseléd. Vagy a férfiak "hittársat" keresnek? Nyílván minden embernél más, de mi ez a jelenség?

Miért tartják rondának ha egy nő ateista? Miert jobb ha inkabb egy álszent?

2022. aug. 11. 09:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
87%
#19 Kérdező, megnyugtatlak: ne aggódj, senkit nem érdekel a szexualitásod és a nemi életed. :))
2022. aug. 12. 08:40
 22/32 A kérdező kommentje:
De ha vallásos lennék jibban megbecsülnének a férfiak, nem hordanának el mindennek?
2022. aug. 12. 09:39
 23/32 anonim ***** válasza:

Vagy pont azért hordanának el mindennek. Azt is vedd figyelembe, hogy nem mindenki vallásos és vannak, akik kifejezetten ellenségesek minden hívővel.

Szóval mindkét oldalon kaphatsz hideget, meleget, nincs ezen a téren olyan oldal, ahol sosem ér kritika.

2022. aug. 12. 09:49
 24/32 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom, hogy miből gondolod ezt. Nekem pl nem hiányzik egy szentfazék barátnő
2022. aug. 12. 14:42
 25/32 anonim ***** válasza:
Látod Kérdező, pont erről beszéltem.😁
2022. aug. 12. 16:50
 26/32 A kérdező kommentje:
A vallásos nők vékonyabbak, nagyobb a mellük? Vagy a férfiak undorodnak a rövid nadrágtól és a vallásos nők csak hosszú szoknyába járnak és az tettszik nekik?
2022. aug. 13. 11:26
 27/32 anonim ***** válasza:
59%

Nem.

Én alapból nem bírom az ilyen konzervatív, középkori mentalitású nőket.

Inkább jönnék össze egy liberális feministával

2022. aug. 13. 11:43
 28/32 anonim ***** válasza:
40%
Ha valaki ő maga is vallásos, akkor nyilvánvaló, hogy vallásos feleséget keres, hogy ne legyen gond a gyereknevelésnél, az egyik így, a másik meg amúgy akarná a gyereket nevelni, de ha nincs gyerek, akkor is fontos, hogy hasonlóak legyenek. Aki ateista, nem hiszem, hogy vallásos feleséget keres. De szerintem, aki hívő ember (mindegy, hogy nő vagy férfi), sokkal megbízhatóbb, becsületesebb ember, mint egy nem hívő.
2022. aug. 13. 16:26
 29/32 anonim ***** válasza:
87%

“ De szerintem, aki hívő ember (mindegy, hogy nő vagy férfi), sokkal megbízhatóbb, becsületesebb ember, mint egy nem hívő.”

Dehogy megbízhatóbb… A vallásos emberek voltak a leginkább kétszínűek, akiket ismertem. Csak papolni tudnak a szeretetetről meg a jóságról, de a valóságban teljesen mások.. nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak a hívőkkel

2022. aug. 13. 16:34
 30/32 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik vallásról beszélünk. (Nem olvastam végig minden választ sajnálom ha valakinek ez már eszébe jutott)
2022. aug. 13. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!