Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az idős emberek szexuálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idős emberek szexuálisan vonzónak tartják az idősebb nőket?

Figyelt kérdés
Mármint én most huszonéves vagyok és leginkább a velem egykorú nők tetszenek, nem tudom elképzelni hogy idős koromban a hasonló idősekhez vonzódjak, vagy olyankor már nem érdekli az időseket, vagy csak nem találnak fiatalabbakat?

2022. aug. 11. 09:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
#10 majd átplasztikáztatsz😆.Amúgy meg honnan veszed,hogy Andi egy lepedőakrobata a Lölővel?Lehet nem is szexelnek.
2022. aug. 11. 09:45
 12/24 anonim ***** válasza:
65%
Nem kell oda szex,elég ha ránéznek a bankszámlájukra és máris elélveznek.
2022. aug. 11. 09:47
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem, csak tisztában vannak vele hogy nekik már lejárt az idejük. Mi szépség van egy öreg 50 körüli nőben vagy férfiban? 60-70-80-asokat már meg sem említem.
2022. aug. 11. 10:11
 14/24 anonim ***** válasza:
79%
50 leszek 2 év múlva. Egyáltalán nem tartom vonzónak a korombeli férfiak 95%-t.A még idősebbek közül egyet sem láttam még, aki vonzó lehetne szexuálisan is. Én próbálok ápolt lenni, figyelni magamra, de tudomásul vettem, hogy sehogy sem leszek már olyan vonzó, mint 25 éve. Az idő eltelt, nem lehet visszafordítani. És nem is hajkurászom magam körül a fiatalabb férfiakat sem annak reményében, hogy bebizonyítsam magamnak és másoknak is, hogy még mindig vonzó vagyok a másik nem számára. Nem írom, hogy nincsenek próbálkozók, de figyelmen kívül hagyom, mert egyedül szeretnék már élni és nyugodtabban. Párkapcsolatban ez nem valósítható meg 100%-ban.Nekem viszont erre van szükségem.
2022. aug. 11. 10:52
 15/24 anonim ***** válasza:
34%

Nekem kb. 30 eves koromig a sajat korombeli nok tetszettek, utana meg a fiatalabbak....

38F incel

2022. aug. 11. 11:07
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem. Mindenkinek a fiatalabb kell
2022. aug. 11. 11:12
 17/24 anonim ***** válasza:
Nekem gyerekkoromban a fiatal felnőtt nők tetszettek akiknek volt melle. Most 35 vagyok és már a nálam fiatalabbak tetszenek. Ez nem is a számszerű életkor miatt van hanem mert a korombeli nők házasság, szülés vagy éppen hosszú élettársasdi során le lettek lakva. De pozitívum hogy éppen emiatt nem vagyok gaz csábító
2022. aug. 11. 11:29
 18/24 anonim ***** válasza:
75%
Az a tragédia, amikor az ember szembesül vele hogy neki bizony vége van. Kiöregedett, utána már ott van 3-4 generáció, letelt neki. Sz*r érzés, mert belül semmi sem változott, de már egy hulladéknak néznek. A saját korosztály ugyanígy kiöregedett, senki nem tetszik már a másiknak. Ez a valóság, akik most nagy mellénnyel még élik a világukat, ugyanígy fognak járni.
2022. aug. 11. 11:40
 19/24 anonim ***** válasza:
20%

Múltkor olvastam ezt a versikét egy lépcsőházban :

" Löttyedt csöcs,puha pöcs,

Kelletek a fenének,

Tűnjetek el,vének "

nagyjából ez vár az idősekre...

2022. aug. 11. 11:48
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

"Nem. Mindenkinek a fiatalabb kell"

Nem igaz. A legtöbben a saját korosztályukat keresik.

Éppen nemrég panaszkodott nekem egy 55 körüli normális, diplomás, jól élő rokonom, hogy alig lát a korosztályában szabad, normális nőt, a fiatalabbakkal meg nem akar kezdeni, mert minek.

2022. aug. 11. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!