Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha osztályársammal akarok járni? :D
Én az egyik osztálytársammal jártam.
A mi esetünkben nem volt egy leányálom. Mindenki jobbnak hitte ha belepofázik mindenbe...
Arról nem is beszélve, hogy először nem akartuk elmondani, és folyamatosan lebuktunk.
Szóval csak akkor járjatok, ha teljesen lesz@rjátok a mások véleményét, meg nem akarjátok titkolni.
Jahm és NEM gáz :D
gáznak nem gáz. csak macerás és szar a végén. egész érettségiig minden nap találkoztok és szembenéztek egymással. ha szívtad akkor a fiú cikizni kezd. meg eleve nem lehet kellemes, ha felejteni akarsz és ott van elötted a nap minden percében.
de amúgy járhatsz vele. csak tényleg mindenki bele fog pofázni. a volt osztálytársan járt osztálytárssal és az egész osztály lek*rvárta a csajszit, és mindenki kiutálta.
szóval én igazából nem tartom jó ötletnek, de ettől függetlenül még megpróbálhatod, és lehet belőle neked egy nagyszerű kapcsolat, sőt akkár még házasság is (bár ennek az esélye 1:1000000-hoz, de van rá eséyl. a nagynéném volt gimis osztálytársai összejöttek és a mai napig boldog házastársak és gyerekek meg minden)
szóval tégy a legjobb belátásod szerint, és ne érdekeljen más mit mond arról, hogy összejöttél az osztálytársaddal.
sok szerencsét és boldogságot
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!