Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy egy fiatal fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy egy fiatal fiú eltartja a munkakerülő barátnőjét?

Figyelt kérdés

Az öcsém 25 éves, 2 éve vannak együtt a barátnőjével (22-23 éves).

A lánynak csak egy érettségije van, árufeltöltőként, operátorként hébe-hóba dolgozott egy-két hetet, majd hónapokig semmit. Az öcsém még otthon lakott, ezért adott volt, hogy odaköltözzön hozzá a lány, de a lánynak ez nagyon nem tetszett és rávette, hogy menjenek el albérletbe, merthogy az központibb helyen lenne és onnan könnyebben tudna dolgozni járni. Ebben a formában tavaly összeköltöztek, viszont a lány félévente dolgozik egy hetet, tehát azóta a tesóm fizeti az albérletet, élelmiszert, gyakorlatilag mindent.

A szüleink nem akarják elidegeníteni a tesómat, ezért nem nagyon mernek beleszólni a dolgokba, viszont fel szoktak vetni olyanokat, hogy a lány legalább tanulhatna valamit ami érdekli, vagy ha anyám lát egy jobb munkalehetőséget, akkor elküldi neki. Hiába.

Persze az ő életük, de rossz nézni, hogy valaki ennyire engedi kihasználni magát. Ha szóbakerül valamilyen formában a pénz (pl. megkérdezi mennyi volt a nyaralásunk vagy mennyit költünk kajára, stb.), mindig az a vége hogy úúristen ő ezt nem engedheti meg magának. Emellett családi összejövetelekre, szülinapokra, karácsonyokra azért nem szoktak eljönni vagy csak a legvégére, hogy ne kelljen részt venniük az "ajándékozáson", mert nem tudnak venni semmit.

Ez mennyire normális? Lehet itt bárki kívülállónak tenni valamit vagy majd a tesóm egyszer csak pofáraesve magától felébred?

2022. aug. 9. 19:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem elvárom az ajándékot, hanem hogy megjelenjen. Csak mivel szerintem számára is kellemetlen, hogy nem tud hozni semmi, üres kézzel meg nem akar jönni, így inkább el se jön.

Például karácsonykor a szüleim ebédre hívtak meg mindannyiunkat. Az öcsém a barátnőjével este 6 körül érezett meg és még mondta is, hogy direkt úgy jöttek, hogy elkerüljék az ajándékbontást, mert ők nem tudtak hozni semmit és emiatt fogyasztani se akarnak.

2022. aug. 9. 21:37
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nem normális, de gondolom bármiféle ezzel kapcsolatos beszélgetést támadásnak vennének ill továbbra sem változna semmi. Sajnos saját kárán tanul mindenki.
2022. aug. 9. 22:04
 13/14 anonim ***** válasza:
41%

Istenem ezek a szar dumák az első oldali válaszolóktól...

Lehet papíron felnőtt a tesó, de attól még tapasztalatlan az életben és teljesen normális hogy ha azt látod a hozzád legközelebb álló TOP 5 emberből valaki elbassza az életét (akár az egészet, akár jó sok évet) akkor segíteni próbálsz neki.

Nekem is volt egy elég súlyos problémám kora huszonévesen, amiből évek kellettek kijöjjek, de a szűk családom, legjobb barátaim gyakran elmondták aggódnak értem akkor is, ha ott és akkor mérges lettem rájuk vagy veszekedtünk. Évekkel később láttam igazuk volt, de utólag iszonyatosan értékelem, hogy próbáltak kihozni ebből és nem fordultak el tőlem azzal, hogy "Már felnőtt ember, majd megoldja." Gáz, ha már a hozzánk legközelebb állókon sem akarunk segíteni.

2022. aug. 9. 23:06
 14/14 anonim ***** válasza:
59%

Furcsa hogy egy doboz bonbonon múlik a lelki nyugalmad.

Akár meg is oldhatnátok a problémát azzal ha bejelentitek mostantól csak a gyerekek kapbak ajándékot a felnőttek nem adnal egymásnak. Így ők is ott lennének minden vendégségben. Mindenki jól járna. Egyszerűbn lenne mint azon rugózni kivel és hogy él az öcséd.

2022. aug. 10. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!