Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen egy unalmas nő? Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy unalmas nő? Milyen egy unalmas férfi?

Figyelt kérdés

Ha férfia vagy: Kit tartasz unalmas nőnek? Milyen legyen egy nő?

Ha nő vagy: Kit tartasz unalmas férfinak? Milyen a jó férfia?

Mit tegyen vagy mit ne tegyen?

Kérlek fejtsétek ki a véleményeteket, mert ez engem már nagyon érdekel, és én bizonyára egy unalmas nő vagyok, de nem tudom mitől leszek unalmas és mitől lesz egy férfi unalmas.

2010. szept. 23. 12:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ez elég komplikált szerintem.Mert mi a párommal szoktunk unatkozni,de mégsem tartom őt unalmasnak.Sezrintem ha nincs közös érdeklődésetek, vagy a szorijai olyanok amik téged untatnak, vagy pl. a szexben nem kreatív, nem tudtok miről beszélgetni.Pl. volt egy barátom akivel max 5 percig bírtam beszélgetni mert már nem bírtam tovább.Állandóan a munkaügyeiről panaszkodott(piacozott és egyfolytában a vevőket szidta meg ilyenek), untatott és nem is tetszett amiket mondott.A mostani párommal a kapcsolat elején meg képesek voltunk órákat is beszélgetni telefonon,pedig minden nap találkoztunk munka után, amikor összeköltöztunk még akkor is minden nap beszéltünk telefonon legalább fél órát.Legyen ez épp az aktuális munka téma, vagy tervek, vagy érzések stb.
2010. szept. 23. 12:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De ha van egy szituáció. Vagy egy férfi vagy nő, akivel még csak most kezdesz megismerkedni. Mit tegyen, hogy ne legyen unalmas?
2010. szept. 23. 12:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Hát vannak unalmas alakok. Nekem például az jelenti az unalmast, ha leül velem szemben a faszi és nem szólal meg, vagy ha mondok valamit semmi jelzést nem ad, hogy egyáltalán felfogta, vagy képtelen reagálni, mert nem érti miről beszélek. Volt már ilyenre példa, egyszerűen én mindent megpróbáltam, irodalomtól kezdve a munkáig mindent, de semmi nem érdekelte, vagyis nem tudott hozzászólni, csak bólogatott, pedig kizárt, hogy nem értett hozzá, egyszerűen csak semmi nem érdekli. Nem mosolyog a vicceken, nincs humora, nincs témája, csak csendben lehet vele ülni. Nekem ez az unalmas férfi. Unalmas nőkkel meg főleg nem találkozom, vagy ha igen, akkor úgysem barátkozom velük.
2010. szept. 23. 13:06
 4/9 anonim ***** válasza:

"csak csendben lehet vele ülni."

az is jó valamire

2010. szept. 23. 13:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát oké, valamire biztos jó, de én imádok kommunikálni, lételemem. Ha valakivel ez nem lehetséges, szerintem az unalmas.
2010. szept. 23. 13:57
 6/9 Fülünyúl ***** válasza:
100%

Az hogy az ember unatkozik, előfordul, mert éppen nincs mit csinálnia, vagy nem tudja mibe fogjon bele, ez azonban nem egyenlő az unalmas emberrel.

Szerintem az unalmas férfi:

- mindig ugyanolyan, feltűnő berögződésekkel él és teszi mindennapjait

- nincs olyan téma, ami érdekelné, ebből kifolyólag nincs hobbija vagy olyan amivel a szabadidejében foglalkozik. Ez lehet tényleg bármi, csak érdekelje valami.

- ha nem nyitott új dolgokra, legalább kipróbálás szintjén

- ha egyszerűen buta és ezért nem tud semmihez hozzászólni

- ha nincs saját véleménye (akármilyen is) a dolgokról

- ha időnként nem okoz meglepetést (akármilyen apróság) párjának

- ha végtelenül kiszámítható és előre tudom mire mit fog mondani, szó szerint (természetesen évek során az ember nagyon jól kiismeri a másikat és szinte tudja már miről mi a véleménye, de én az ettől súlyosabb szituációra gondolok)

Szerintem unalmas a nő:

- ha mindig mindenre ugyanazt hajtogatja

- ha szintén nincs hobbija, témája, elfoglaltsága, amivel szabad idejét tölti

- ha nincs semmi téma amihez hozzá tud szólni

- ha az ágyban fekszik mint egy darab fa és hagyja hogy a férfi strapálja magát hogy neki jó legyen (sokszor el is várja)

- ha nem nyitott semmi újra legalább kipróbálás szintjén

- ha nincs önálló véleménye

- ha állandó viselkedésformákat produkál mindenre (pl. állandósult hisztéria, sértődés)

- ha érzéketlen, érzelemmentes, anyagias, karrierista (őket úgyis csak maguk érdeklik, ergó unalmasak)

- ha nincs humorérzéke

- ha az életben (háztartás, szexuális szokások stb.) mindig ugyanazokat a megszokott időpontokat és módokat folytatja, azaz mindent megszokásból és csak a megszokott időben és formában

2010. szept. 23. 14:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Mindent értek.
2010. szept. 23. 16:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Unalmas egy nő,ha túlnyomó részt stílusban ,izlésben, kifejezésmódban, életmódban, érdeklődési körben köze nincs ahhoz amit én szeretek, és még tetézi,ha képtelen értékelni is ami számomra fontos. Egyszóval én megdönteném itt és most az ellentétek vonzzák egymást féle fals elméletet.
2011. márc. 21. 18:59
 9/9 anonim ***** válasza:
ez is jó
2012. dec. 1. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!