Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan parfüm számotokra Kedves Férfiak, ami teljesen felizgat, ha megérzitek egy nőn? (Lányok tapasztalatai is jöhetnek)
Figyelt kérdés
Találkozni fogok egy férfival, akit szeretek, tudja, de nem jelez vissza semmit. Szeretném kicsit bolondítani az illatommal, fokozni azt, amit látni fog. :)
Javaslatok? Mit vegyek?
2010. szept. 23. 10:48
11/13 orsybaba88 válasza:
avril lavigne: forbidden rose
avon: little black dress, ez tutira hatásos!!!!!
engem mindig megdícsér a pasim, ha ilyet fújok magamra...
22/L
12/13 anonim válasza:
szerintem ez nagyon változó ami az én pasimnak bejön az tul kölnis az egyik fiu munkatársam szerint... nem hizsem hogy van tuti tipp.meg szerintem reklám fogás hogy az illatoddal "megfoghatsz" egy pasit,persze egy kellemes diszkrét,nőies illat jó,de szerintem idö kell hozzá hogy ha megérzi a pafümöt te juss eszébe és utánna már ö is szereti az illatot.pl. én mindig ugyanazt(bvlgari-jasmin noir(fekete)) és csak akkor használom a parfümöm ha a pasimmal talizok/vagyok,amugy van egy "hétköznapi" pafümöm,amit mindig használok ha nem találkozom vele(bruno bananni-rózsaszin üveges)
13/13 anonim válasza:
elözö vagyok..eszembe jutott hogy még kollégista voltam lakott ott egy csaj,mindig egy nagyon jellegzetes parfümöt használt és volt hogy a lépcsöházban lehettett érezni az illatát a pasik nagyon odavoltak érte sokan dicsérték(bár lehet hogy csak beazonositották vele az illatot...nem tudom)hogy milyen jó illat.Amugy egy olcsó parfüm Charm ez a neve,egy erös,dinamikus .nagyon jellegzetes illat.nem találtam fotót,de a drogériákban lehet kapni,nem márkás illat sima átlátszó üvegben világos rózsaszin kupakkal és világos rózsaszin dobozban árulják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!