Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki milyen sűrűn találkozik 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki milyen sűrűn találkozik 1 héten a párjával?

Figyelt kérdés
Normális ha friss kapcsolatban heti 2x-3x találkozunk?
2022. aug. 7. 10:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Én minden nap láttam illetve minden vasárnap, hisz együtt dolgoztunk.
2022. aug. 7. 11:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Normális. Aztán egyre gyakrabban
2022. aug. 7. 11:28
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Het pár alkalomra engem csak olyanok vesznek akik szexkapcsolatot akarnak vagy nincsenek nagy erzelmeik.

Az összes eddigi barátom viszont akivel jártam vagy járok is màr első naptol is szinte naponta "járt a nyakamra"vittek haverokhoz programokra a csaladjukhoz, üzletelni, stb,negyből beavattak az egész életükbe

2022. aug. 7. 11:30
 4/11 anonim ***** válasza:
35%

*heti

Szóval én azokban nem is bízom, akik 3 vagy 5 naponta akarnak elővenni engem, pláne a kezdetekben amikor normál esetben még köd is van.

2022. aug. 7. 11:32
 5/11 anonim ***** válasza:
De most nem tinikről van szó végtelen idővel, hanem potenciálisan dolgozó felnőttekről, akik a 8 órás meló után még mennének edzeni és utána elmaradnának legalább heti 1-2 napon a seggükön.
2022. aug. 7. 11:40
 6/11 anonim ***** válasza:
8%

5#

Felnőttekről irtam, millio meg egy ember nem ugy dolgozik kommunusta rendszerben hogy reggel elmegy melo aztan edzes es este esik haza vacsi furdes szex es mindennap ugyanez egy élethosszon is át.

Vannak pl a seftelők, vagy cegvezetők, könyvelők, egyéb vállalkozók, maszekok, külföldről hazamászkálók, en irodavezető vagyok, akkor jovok megyek mikor akarok stb.

2022. aug. 7. 11:48
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Folyt Vagy pl onlunline tőzsdéznek, vagy informatikában utaznak osszedobnak egy weboldalt pár ora alatt stb

A felnotteknek nem tudom hány százaleka él csak kommunista rendszerben.

2022. aug. 7. 11:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Változó.

30 km-re lakom tőle. Ő sokat dolgozik.

Ha úgy van 1 órára is képes lejönni amúgy, h lásson.

N 30

2022. aug. 7. 12:14
 9/11 anonim ***** válasza:
A felnőtt vagyok, aki napi 8 órát dolgozik irodában, utána elmegy edzeni és még korusba is jár. A pádom szintén eddz, de neki home office van. 2-3-4 naponta találkozunk. Lehetetlen lenne ennél többet
2022. aug. 7. 14:48
 10/11 A kérdező kommentje:
Napi 8 òrát dolgozom, de van mikor 10 òra lesz belőle, van mikor kevesebb. A párom is átlagban 8 òrát dolgozik. Mi jelenleg ìgy tudjuk megoldani hogy heti 3x látjuk egymást.
2022. aug. 7. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!