Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha megismernétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha megismernétek egy srácot akivel minden stimmelne, majd egy idő utál elárulná, hogy néha drogozik?

Figyelt kérdés
2022. aug. 7. 01:07
1 2
 1/11 eznemlényeges ***** válasza:
46%
Szerintem attól függ mit. Ha füvezik akkor szerintem az teljesen el megy, ha nagyon ritkán lsd, eki vagy ilyesmi én még azt is elnézném. Ha ennél durvább cuccot tol akkor én nem igazán folytatnám vele az ismerkedést.
2022. aug. 7. 01:15
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
1-essel teljesn egyetértek. Fű, eki és pszichedelikumok (lsd, gomba, meszkalin, dmt...stb.) alkalmi használata tolerálható.
2022. aug. 7. 01:18
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
Nekem nem férne bele, megszakítanám a kapcsolatot. Félnék, ha ígérgeti, hogy leteszi, akkor sem tudná.
2022. aug. 7. 01:30
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Dobnám, nekem ez nem fér bele.
2022. aug. 7. 01:42
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Mélységesen csalódnék benne, ami után már nem tudna érdekelni a srác.
2022. aug. 7. 03:41
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Eleve olyan kaliberű nőkkel ismetkednek az ilyenek akik eleve a bandában vannak vagy hozzájuk csapódnak, és amolyan vagány laza csajok. Semmi értelme drogosaknak "eminensekkel", vagy hasonlokkal kezdeni.
2022. aug. 7. 07:49
 7/11 anonim ***** válasza:
80%

Hátat fordítanék, majd elballagnék jó messzire...

Nem pazarolnék rá időt és üzemanyagot.

2022. aug. 7. 09:14
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Szakitanek.
2022. aug. 7. 09:46
 9/11 anonim ***** válasza:
83%
Férfiként ha nő csinálná nem tolerálnám .. menekűl a valóság elől az ilyen , nem bírja befogadni az élet gondjait és elkergeti magát egy illúzióba .. aztán újra tiszta lesz és depressziós hogy milyen szar a világ . Meg kell lelni a természetes boldogságot , az élet örömét ,befogadni a valóságot és elhagyni a szereket. Néha egy kis sör vagy más ital hétvégente havonta belefér .
2022. aug. 7. 11:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen gyakran, és milyen célból teszi.

Néhány havonta sokminden belefér, addig, amíg az színtiszta rekreációs célból történik.

Ha viszont rendszeressé válik, az jelenti a problémák "megoldását", része lesz a mindennapoknak, vagy bizonyos dolgok helyett csinálja, megszokásból, akkor az azonnali szakítás. De én így vagyok bármilyen káros függőséggel. Dohány, alkohol, szerencsejáték, de akár horoszkóp vagy vallás, babona is.

Bármi, ami képes a valóság helyettesítésére, az illető pedig elhagyja magát vele szemben, és feladja érte az élete fontos részeit.

2022. aug. 7. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!