Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes lenne feljelenteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne feljelenteni a pofozkodásért?

Figyelt kérdés

Baráti társaságból felpofozott egy lány.

Házibuliban voltunk, pár másik lánnyal épp megvitattuk az élet nagy dolgait, és akkor kifejtettem kicsit a véleményem a mai nők többségéről és arról hogy szinte az összes párkcsolat mekkora értékválságban van, és nem több dugópajtis lakótársi viszonynál, éppen ezért nem szokott érdekelni. Sokat beszéltünk arról, hogy hová fog jutni a nyugati társadalom, komoly beszélgetés volt.

A lányok bőszen bólogattak és ők is elmondtak pár tapasztalatot.

Később próbálkoztam egy lánynál, aki nem volt ott a beszélgetés során és nem is tartozik olyan szorosan a társaságba, nemrég hozta be az egyik lány.

Azt mondta a próbálkozásra, hogy bocs, de nem és azonnal hagyott is ott. Utána mentem és kértem, hogy legalább egy értelmes indokot mondjon. A válasza az volt, hogy "undorító vagy". Nyugodtan kérdeztem, hogy miért lennék, erre azt mondta már emelt hangon, hogy hagyjam békén, van barátja.

Kérdeztem, hogy akkor miért nem ez volt a legelső indok, szép kis kapcsolat lehet, vagy csak nem hazugság?!

Erre teljesen elmentek nála otthonról, kb. 4 telitenyeres pofont kaptam tőle, 2 kézzel pofozott, azért hagyta abba mert meglöktem önvédelemből. Közben üvöltözött és mindenkinek azt mondta, hogy erőszakoskodtam, zaklattam.

Később megtudtam, hogy az volt a baja, hogy valahonnan megtudta, amit a többi lánynak mondtam a kapcsolatokról és a nőkről, és vszeg megsértődött, magára vette.

Én ezt nem fogadom el indoknak, pláne, hogy a véleményem mellett kiállok, nem vagyok kis tapasztalatlan rinyás hülyegyerek, széles látókörű vagyok és valós tényekre, tapasztalatokra alapozok mindent. És a többi lány is egyetértett velem.

Érdemes lenne feljelenteni a lányt? Csak hogy ne az legyen, hogy azt érezze, hogy kénye-kedve szerint bármit megtehet ha nem tetszik neki a másik ember véleménye.

2022. aug. 6. 15:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
2022. aug. 6. 16:37
 12/21 anonim ***** válasza:
76%

12

Ugyanaz a faj. 😂

2022. aug. 6. 17:23
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

"Én ezt nem fogadom el indoknak, pláne..."

Nem kötelező indokolni. Indok nlkül is el kell fogadnod. Más választásod nincs.

És miért jelented fel, te szerencsétlen? Hogy erőszakoskodtál vele?

2022. aug. 7. 15:15
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Mit lehetne írni valaki olyannak, aki a viselkedésère negatív visszacsatolást kap folyamatosan , és nem tartja magát egy kicsit sem hibàsnak.

A legbizarabb számomra ebben az egészben , hogy elküld a nő , hogy barátja van , undorító vagy , és te mégis milyen alapon fontolgatod a ismeretség folytatàsàt, normális ember ilyenkor éltűnik és újratervezi magában hogy mit csinálhat rosszul hogy folyamatosan a szart kapja, te viszont szembe úszol az árral.

Gondolom 200%-ig meg vagy róla győződve , hogy mindent jól csinálsz, de akkor miért történnek veled ilyenek ? Mindenki más a hülye ?

2022. aug. 7. 15:29
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Na hát én nem hiszem el, hogy egyet értettek veled.
2022. aug. 7. 15:39
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Van különbség az egyetértés és a ráhagyás között.
2022. aug. 7. 15:42
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg velem is esett meg ilyen, hogy valaki nem értette a nemet. Igaz, én kedvesen utasítottam vissza, elmondtam, nem akarok kapcsolatot. Sem vele sem mással. Na erre bekattant az agya hogy mekkora szemét rib.anc vagyok és nekib.szott a falnak... bennem dolgozik a túlélő ösztön és ugyan megijedtem, de elkezdtem rúgni karmolni ahol csak értem. Mit ne mondjak, ő is feljelentéssel fenyegetett. Szánalmas.
2022. aug. 7. 15:46
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Kis b u z i vagy kérdező. Megnéztem volna én azt, hogy te csajoknak tartasz kiselőadást a párkapcsolatokról lol. Valószínű ez csak a fejedben történt meg, maximum valóban voltál egy buliban, de a kutya nem vett észre.
2022. aug. 7. 16:42
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, végül nem nevettetted ki magadat egy feljelentéssel. Egyébként, szívesen megnéztem volna ezt a jelenetet, lehet, nem bírtam volna nevetés nélkül.
2022. aug. 12. 21:35
 20/21 anonim ***** válasza:
59%
Mint tudjuk, az a különbség a kikapós, huncut, csintalan, helyre kis menyecske és a büdös ribac között, hogy a kikapós, huncut, csintalan, helyre kis menyecske mindenkivel szivesen elmegy és mindenkivel mindenre kapható, - a büdös Q pedig mindenkivel szivesen elmegy és mindenkivel mindenre kapható, csak éppen velem nem, a szemét.
2022. aug. 13. 05:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!