Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet féltékeny mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet féltékeny mikor neki van párja?

Figyelt kérdés

A szeretője vagyok. Másfél éve tart a viszony. Meglátott mással és gyakorlatilag féltékeny rám. Megmondtam neki hogy csak ismerkedek, semmi még csók sem volt. Nagyon kiakadt.

Hogy várhatja el és miért hogy én ne ismerkedjek?

25/N

2022. aug. 2. 21:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
20%
Naná, hogy lehetsz ekkora r.banc hogy ismerkedsz mellette? Neki 2 nő jár tartósan. Jobb lesz ha ezt tudomásul veszed és ugrasz amikor szól, addig meg szépen megülsz a seggeden.
2022. aug. 2. 21:28
 2/14 A kérdező kommentje:
Tény hogy belé vagyok szerelmes, de sokszor mikor elhívnak helyes, rendes férfiak randira elgondolkozom.
2022. aug. 2. 21:40
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
De te amúgy mi a facért alázod magad 0-24?
2022. aug. 2. 21:52
 4/14 anonim ***** válasza:
87%
3, Miért nem hiszi el senki, hogy némelyik nő igénnyli az alázást? Erre gerjednek vicc nélkül.
2022. aug. 2. 21:57
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
#4 Én elhiszem, de mind itt van gyk-n? :D
2022. aug. 2. 21:59
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy annyira megalázó az én helyzetem. Mert a feleségé oké, tényleg az. Én dönthetnék úgy bármikor hogy elhagyom. De nem megy.
2022. aug. 2. 22:02
 7/14 anonim ***** válasza:
70%
Pont ez a megalázó, hogy te csak egy lyuk vagy neki, de te mégis fülig szerelmes vagy belé. Bár hülyék is kellenek.
2022. aug. 2. 22:03
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Én régóta mondom, hogy a buta nőkkel semmi baj nincs a világon csak tudni kell őket kezelni.
2022. aug. 2. 22:05
 9/14 anonim ***** válasza:
52%
Nem a feleségé a gáz helyzet, ert neki nincs döntése, mert nem tud róla, te tudsz és mégis ilyen megalázó helyzetben vagy.
2022. aug. 2. 22:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Tedd helyre a pasit. Csak a szeretőd, nem a társad. Ha nem tetszik neki valami, akkor maradjon a felesége mellett.

És még véletlenül se mentegetőzz neki, hogy "még csók sem volt".

2022. aug. 2. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!