Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm szerintem felelőtlen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm szerintem felelőtlen, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Hétvégét külön töltöttük, majd amikor visszajött, mondta, hogy elfelejtette bevenni a fogamzásgátló tablettát. Mondtam magamban, hogy sebaj, máskor is volt már ilyen, ezért ugyanúgy védekezés nélkül voltunk együtt. Aztán másnap derült ki számomra, hogy nem 1 maradt ki, hanem 2, azaz 72 óra. Rákerestem, leírták, hogy első héten (ott tart) különösen nagy a kockázata, és előző 5 napban lévő védekezés nélküli együttléttől is teherbe lehet esni. Na 3 nap volt ilyen. Ráadásul utána is 1 hétig gumit kellett volna használni, az is elmaradt. Kérdeztem, hogy nem akar-e beszélni az orvosával. Rávágott egy sértődött nemet. Órákig nem szóltunk egymáshoz, aztán megtörtem a jeget. Megkértem, hogy legalább beszéljen vele. Ma beszélt vele, azt mondta hogy "majd ír fel neki gyógyszert". De a barátnője azt mondta, hogy nem venne be, és nem vagyok biztos, hogy utána fog menni, ha elfelejtené az orvos, vagy hogy egyáltalán be fogja venni.

Nem azért vagyok mérges, mert elfelejtette. Hanem azért, mert ő tudta, hogy kettő maradt ki, és próbálta elsumákolni. Ő tudhatta volna, hogy most 1 hétig gumit is kell használni. A másik, hogy azt mondta nem akar tablettát bevenni. Szerintem nem fogja fel, hogy egy gyerek mekkora következmény a gyógyszerhez képest. Mit csináljak? Hagyjam rá? Pusholjam, ameddig tényleg be nem veszi?

2022. aug. 2. 18:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kérlek meséld már el, egy gyerek szerinted mekkora sokk a szervezetnek?
2022. aug. 2. 22:30
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 Rohadt nagy sokk, ezért kéne gumit húznod.
2022. aug. 4. 21:43
 13/13 anonim ***** válasza:
70%

Kedves kérdező!

1.,Fogamzásgátló tabletta trombózist okoz egy idő után

2.,Mi van ha női taktika, h legyen gyerek? 😃

3., Vegyél normális gumit, ami nem szakad el! Sok féle van.

4.,Mit csinálj? 😃 Hát na...Füvezz, attól biztos nem esik teherbe! 😂

2022. aug. 6. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!