Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor összefoglalom azt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor összefoglalom azt hogy szerintem a másik hogyan van ellenem, rendkívül kommunikatív férfiaknál mit jelent a döbbent csend, mint válasz?

Figyelt kérdés

Határozottan olyan férfiak akik azonnali gyorsreagálásúak, mindenre vannak kész válaszaik, nagyon jól rögtönöznek, vagy hazudnak, nem kispályásak, éleseszűek, tapasztaltak, mindenre tudnak rögtön reflektálni, hogyan lehet az, hogy egy rövidebb monológom után arrol, hogy mit gondolok róla, mi a stratégiája velem, tőlük teljesen szokatlanul, egy irtó hosszu döbbent csend a reakció?

Pl exemnek a kapcsolat végefelé amikor már hideg volt velem és még nem tudtam, de a hátam mögött talonokat gyártott, azt mondtam neki, hogy szerintem te azt akarod hogy vége legyen, csak nem mondod ki, azt akarod inkább hogy én érezzem rosszul magam a kapcsolatban azzal hogy provokálsz bizonytalanságban tartasz, hogy nekem kelljen szakítani, mindig annyit teszel csak az egészbe hogy magadról lerázd a felelősséget, hogy rám rakd azt, hogy mintha ok nélkül én érezném rosszul magam mert képzelődöm, én szakítok mert én azt hiszem hogy ez meg az, te meg a feddhetetlen aki csak épp nem tudja mit akar, de valójában fokozatosan építesz le, és azt várod csak hogy mikor adom fel és megyek el végleg.

Erre jött az olyan hosszu csend hogy azt is hittem már, megszakadt a vonal.

Másik srác ugyanez a jellem azintén gyorsreagálású, extrém szocializált stb és mégis.

Vele vitáztunk valamin amirol ugy gondolta beszoltam neki. Erre elkezdte mondani hogy jol van akkor mondjad mondjad add ki magadbol támadj be, gyere gyere.

(Alap: arrol győzköd folyamatosan, béküljünk ki legyen szex menjek vele haza koltozzek vissza, engedjem hogy szeressen ne toljam el stb)Erre teljesen nyugodt hangon (amugy hulla fáradt voltam épp ezért enyhén rekedtesen halkan mondtam azaz nem provokálóan), hogy szerintem valójában kam hogy ki akarsz békülni, mert szabadidő eltöltésnél veszekszel velem, semmit nem teszel abba hogy járjunk, vagy hogy újra kapcsolatot akarjak veled, te mondod hogy ne toljalak el, holott pont fordítva van, te magad nem hagyod hogy közelebb keruljek hozzád, egyedul akkor vagy velem kedves normális amikor szexről van szó, ami kapcsolatot érintene viszont pl egyutt töltött egyéb idő, olyankor meg veszekszel hogy nehogy veled akarjak lenni, és ugy gondolod itatsz egy kicsit aztán d.gás, azaz ebbe teszel csak energiát. Másba nem.

Szintén hatalmas döbbent csend. A vonal süket. Én meg halózom hogy itt van e még egyáltalán a vonalban.

Most versenyeztethetném is őket melyik tért magához hamarabb.

Ilyenkor mit jelent az hogy lefagynak??

teljesen új és értelmetlen nekik a monológom, amit hirtelen fel sem tudtak fogni és emészteni kell esetleg, vagy igazam van? Vagy mit?

A döbbent csend után irtó röviden cáfolnak és irtó villámgyorsasággal elterelik a témát, vagy támadnak, de ezer más vonakon is elkezdenek beszélni. Azaz folytatodik tovább a kommunikácio mint ahogy addig is ment. Csak volt egy mérhetetlen hosszu csendszünet közben

#reagálás #döbbent csend
2022. aug. 2. 06:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"kínos neki mèg tudat alatt is. Vagy elhallgat, vagy tagad vagy elkezd terelni, de érdemi reakciót ne várj, mert arra SAJNOS alig páran képesek manapság."

Akkor marad annyi, hogy tetteket nézek, és ítélek én megérzés alapon csak?

2022. aug. 2. 07:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Amit leírtál, elég nagy öngól és a sajàt idődet húzod csak.

A leírtak alapján bőven tudnod kellene, hogy már az elején láthatóak a jelek, és ha te ezekkel nem foglalkozol, akkor nem értem, miért vagy meglepődve, mikor kibukik.

Olyan, mintha szándékosan szívatnád magad.

Mennyire minden mindegynek vagy kièhezettnek kell lenni ahhoz, hogy mindegy milyen áron és őszintén vagy érdekből, de hozza-e pillanatnyilag, amire te vágysz?

Hova vezet ez?

Ha nem őszinte, sose lesz, sose fog megnyílni, mindig játszmàzni fog.

Pláne nehéz felfognom ezeket felesleges önsorsrontó köröket úgy, hogy nem is tűnsz tök hülyének.

Az analizálgatást az ismerkedésre kellene hagyni az elején, hogy kiderüljön, érdemes-e időt szánni a másikra. Mert az időd véges. Inkàbb a minőségre kellene menned hosszútávon, nem a pillanatnyi örömökre. Ha pedig ennyire a pillanatnyi örömök függője vagy, akkor pszichológushoz menni, hogy kibírd egyedül, amíg találsz egy normális férfit, nem szónokolni mindenfèle nyomoroncnak, aki azt se tudja, milyen rendezvényen van.

Becsüld magad többre, és érdekeljen ismerkedéskor is, hogy milyen a másik. A normális emberek így csinàljàk.

2022. aug. 2. 10:36
 13/13 Mathus ***** válasza:
100%
#12: a kérdező szándékosan választ toxikusan maszkulin, nárcisztikus, abuzív fickókat. azokban van meg az a rosszfiú-attitűd, amikor a terminátorok elviszik egy körre motorozni. meg azokat "meg lehet menteni", és "csak" mindenki mással erőszakosak, a kérdezővel meg nem, mert őt szeretik (még ha nehezen tudják kimondani, akkor is). és a kérdező különleges, mert csak ő tudja megzabolázni őket.
2022. aug. 2. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!