Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 38 éves férfi mennyit vár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

38 éves férfi mennyit vár szexre komoly kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Még szüz vagyok, összejöttünk. Vagyis nincs kimondva de társkeresőn ismerkedtünk meg és már a negyedik randin túl. 3on már csókolóztunk. Holnap lesz az 5dik randink. Heti 2 alkalommal meddig tudom ezt húzni? Még nem érzem azt, hogy bele tudnék ebbe ugrani, még nagyon új a dolog. 24 vagyok.

2022. aug. 1. 18:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
67%

Mondjuk azt nem értem, 24 évesen meddig akarsz várni még. Ha évekig vársz, se garancia, hogy ő a herceg fehér lovon, és nem hagy ott szex után vagy épp te ábrandulsz ki belőle.

Ha vonzódsz hozzá fizikailag, akkor kár húzni az időt. A nők /férfiak jelentősebb része a te korodban aktív nemi életet él már évek óta.

2022. aug. 1. 19:35
 12/22 anonim ***** válasza:
60%
Jézusom mintha 16 lennél...
2022. aug. 1. 19:35
 13/22 anonim ***** válasza:
22%

10.-re.

NEM BÁNTÁSBÓL!

Lehet tudni, hogy mivel foglalkozol? Mert egy felnőtt nő, aki azt nem tudja eldönteni, hogy dugjon-e, vagy nem, az elég ijesztő, ha mellette mondjuk orvos, ügyvéd, mentős,...szóval döntéshozó.

2022. aug. 1. 19:37
 14/22 A kérdező kommentje:

11, azt, hogy nem tudok idegennel bszni. Mert akkor már rég nem lennék szűz. Nekem ki kell alakulnia a kötődésnek. Szeretnem kell. Az pedig nem megy egyből. Enélkül olyan mintha egy idegen testen vonaglanék, ami feszélyezne és talán még a kedvem is elmenne ettől. De nem igazán értem, hogy egy szűztől ez miért olyan fura felfogás.

Egyébként könyvelő irodában dolgozom, de ezt sem értem hogy jön ide.

2022. aug. 1. 19:57
 15/22 anonim ***** válasza:
59%
Nem ő öreg hozzád, te vagy éretlen hozzá.
2022. aug. 1. 20:23
 16/22 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem érdemeslenne pszichológushoz fordulnod. Ennyi idősen a szüzesség már teher.
2022. aug. 1. 20:28
 17/22 anonim ***** válasza:
32%
Negyediken nincs szex, automatikus friendzone.
2022. aug. 1. 21:25
 18/22 anonim ***** válasza:
52%
Ne haragudj, de ez kb a gimis szint. Elég éretlen vagy még, ez érezhető. Ha vár rád akkor vár. Ezt meg kell beszélni, mindenesetre én nem húznám az agyát, hogy aztàn csak visszautasítsam. Vagy kerek perec fektesd le a szabályokat, vagy ne hülyítsd. Nálam automatikusan offos lennél például. Senkivel nem várnék 3 hónapot. Mondjuk szűz nővel se jönnék össze.
2022. aug. 1. 21:48
 19/22 harebell ***** válasza:
0%

Ez nem éretlenség és a kérdező nem húzza a másik agyát, valószínűleg demiszexuális.

Soha ne menj bele addig szexbe, amíg nem érzed késznek rá magad, pont. Én nem szűzen is mindig vártam a szexszel új kapcsolatban, mert kellett előbb a kötődés és az érzelem, anélkül egyszerűen nem megy. Aki ezt nem értette meg, azzal nem egymást kerestük, nincs azzal semmi baj. Beszélj őszintén a pároddal erről (is), ne görcsölj rá a témára de ne is siettesd magad.

2022. aug. 1. 22:28
 20/22 anonim ***** válasza:

Hasonló korbeli paraméterekkel összejöttem egy férfivel pár éve.

Nem volt “kiéhezett perverz állat”, heti kb 2x találkoztunk. Három hét után feküdtünk le, amikor másodjára vitt fel magához.

Első alkalommal csak annyit mondott, hogy “nem baj, ha hozzám megyünk és nem ülünk be sehová?” Rábólintottam, azt hittem, hogy lesz valami, de nem. Ahogy felmentünk hozzá, 10 percen belül csak annyit mondott, hogy “itt a hálószobám, maradjunk itt. De ne félj, nem nyúlok hozzád” és igazat mondott :)

2022. aug. 1. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!