Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Össze jöjjek 27 évesen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze jöjjek 27 évesen egy olyan 34 éves nővel, akinek van egy 13 éves gyereke,illetve a kutyáit úgy szereti,mint a saját gyerekét,de ennek ellenére 1-2 éven belül gyereket akar vállalni?

Figyelt kérdés

2022. aug. 1. 17:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%

Viccelsz, 14 év rengeteg, bőven lehetsz a gyerek "valódi"(nem kell ennek lenned, bőven elég, ha olyan felnőtt vagy, akire számíthat a bajban) apja lehess. Az viszont már elég aggasztó, hogy ilyen rossz véleménnyel vagy róla, hogy "kutyabzi".. lenéző vagy. Szerintem ne járj vele, nem tudod elfogadni a kutyákhoz való hozzáállását, amit egyébként megértek, de így nem lehet kapcsolatban lenni, hogy lekezelő vagy vele..

Mit szeretsz benne egyébként azon kívül, hogy dugna veled pár évig?

Amúgy szerintem nem szereti úgy a kutyáit, mint a gyereket, csak úgy érzi ezt kell mondania. Megszületne a második gyerek, máris változna a felfogása:) Persze továbbra is foglalkozna a kutyákkal, de már nem úgy, ami tök normális.

Szóval szerintem hagyd, látszik, hogy nem szereted, minek lennél olyannal, akit nem szeretsz?

2022. aug. 1. 18:32
 12/21 anonim ***** válasza:
54%

Nekem is volt olyan rövidebb kapcsolatom, ahol jobban szerettem a kutyáimat, mint a pasit. Ugyanis a kutyáimtól több szeretetet kaptam, mint tőle. Alig bókolt, mindig csak én bújtam oda hozzá, többet járt el bulizni, minthogy velem legyen…az ilyen ne csodálkozzon, ha a kutyáimat jobban szeretem nála😀3 hónap után szakítottam is vele, mert ez így értelmetlen volt.

Kérdező, te mennyire emutatod ki az érzéseidet iránta szavakkal, tettekkel, fizikálisan? Lehet annyira rideg vagy, hogy ugyanezt kapod vissza a nőtől is.

2022. aug. 1. 18:37
 13/21 anonim ***** válasza:
73%
Ne. Gyere össze egy 20-27 évessel, akinek nincs gyereke.
2022. aug. 1. 18:42
 14/21 A kérdező kommentje:
Szexuálisan voltam együtt a nővel csak egyszer eddig
2022. aug. 1. 19:17
 15/21 anonim ***** válasza:

Ennek ellenére?? Ő túl jó hozzád, csak ezt még nem látja.

Ez nem ellenére, kisfiam...

2022. aug. 1. 19:53
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynám ezt a nőt, konkrétan már most zavar ez a kombó....mi lenne később? Keress korban hozzád illő, gyermektelen nőt.
2022. aug. 1. 20:01
 17/21 anonim ***** válasza:
42%
14. Bocs kérdező, de én mindig oda szoktam írni az egyedülálló anyás kérdések alá, hogy csak azok jönnek össze egyedülálló anyukával férfiak, akiknek nem nagyon vannak már más lehetőségeik az életben. (Értsd: Nem kellenek a gyerektelen nőknek.) (Jó, nem mindig, csak 10-ből 9-szer. Értsétek jól!) Aztán kiderül, hogy tényleg ez a helyzet nálad is. Nincsenek lehetőségeid az olyan nőknél, amilyeneket első sorban szeretnél, ezért jönnél össze egy tőled 7 évvel idősebb egyedülálló anyával.
2022. aug. 1. 20:38
 18/21 anonim ***** válasza:

Egyszer dgtad meg, de máris zavar ez a kombó. Egyáltalán volt szó többről?

De ha zavar, akkor ne gyere vele össze. Téged zavarna a gyerek, es ezt erezné a gyerek is, meg az anyja is, aki nem tűrné sokáig.

A kutyákhoz való hozzáállasa pedig szintén taszít, marpedig azon sem fog a kedvedért változtatni, inkább megjobban nyalizik majd vele.

Keress egy gyerektelen, kutyátlan nőt.

2022. aug. 1. 21:12
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

17 ez egy brmság.

Persze érthető, akinek nem kell gyerekes nő.

Kérdező, zavar, szóval ne kezdj vele.

N 30

2022. aug. 1. 21:29
 20/21 A kérdező kommentje:
De össze vagyok zavarodva, mert érzek vaalmit iránta, hiába szexeltünk csak
2022. aug. 1. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!