Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jöjjek 27 évesen egy olyan 34 éves nővel, akinek van egy 13 éves gyereke,illetve a kutyáit úgy szereti,mint a saját gyerekét,de ennek ellenére 1-2 éven belül gyereket akar vállalni?

Viccelsz, 14 év rengeteg, bőven lehetsz a gyerek "valódi"(nem kell ennek lenned, bőven elég, ha olyan felnőtt vagy, akire számíthat a bajban) apja lehess. Az viszont már elég aggasztó, hogy ilyen rossz véleménnyel vagy róla, hogy "kutyabzi".. lenéző vagy. Szerintem ne járj vele, nem tudod elfogadni a kutyákhoz való hozzáállását, amit egyébként megértek, de így nem lehet kapcsolatban lenni, hogy lekezelő vagy vele..
Mit szeretsz benne egyébként azon kívül, hogy dugna veled pár évig?
Amúgy szerintem nem szereti úgy a kutyáit, mint a gyereket, csak úgy érzi ezt kell mondania. Megszületne a második gyerek, máris változna a felfogása:) Persze továbbra is foglalkozna a kutyákkal, de már nem úgy, ami tök normális.
Szóval szerintem hagyd, látszik, hogy nem szereted, minek lennél olyannal, akit nem szeretsz?

Nekem is volt olyan rövidebb kapcsolatom, ahol jobban szerettem a kutyáimat, mint a pasit. Ugyanis a kutyáimtól több szeretetet kaptam, mint tőle. Alig bókolt, mindig csak én bújtam oda hozzá, többet járt el bulizni, minthogy velem legyen…az ilyen ne csodálkozzon, ha a kutyáimat jobban szeretem nála😀3 hónap után szakítottam is vele, mert ez így értelmetlen volt.
Kérdező, te mennyire emutatod ki az érzéseidet iránta szavakkal, tettekkel, fizikálisan? Lehet annyira rideg vagy, hogy ugyanezt kapod vissza a nőtől is.

Ennek ellenére?? Ő túl jó hozzád, csak ezt még nem látja.
Ez nem ellenére, kisfiam...

Egyszer dgtad meg, de máris zavar ez a kombó. Egyáltalán volt szó többről?
De ha zavar, akkor ne gyere vele össze. Téged zavarna a gyerek, es ezt erezné a gyerek is, meg az anyja is, aki nem tűrné sokáig.
A kutyákhoz való hozzáállasa pedig szintén taszít, marpedig azon sem fog a kedvedért változtatni, inkább megjobban nyalizik majd vele.
Keress egy gyerektelen, kutyátlan nőt.

17 ez egy brmság.
Persze érthető, akinek nem kell gyerekes nő.
Kérdező, zavar, szóval ne kezdj vele.
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!