Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a srác célja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a srác célja ezzel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 hónapja dolgozom egy helyen másodállásban. Van ott egy srác. Szimpatizál velem, ezt éreztem elsőre.

Nem rég volt egy céges buli, ahol kicsit többet ivott és azt ecsetelte nekem az egyik pillanatban, hogy mennyire egy cuki nő vagyok. Ezt betudtam a részegségnek.

Ma nagyon fura volt velem. Megegyeztem, hogy milyen szép munkát végeztek a kollégával, erre beszólt, hogy nem csak ez a munka annyira szép. Majd megáll mellettem és azt kezdi el ecsetelni a kollégának, hogy képzelje el a kolléga, hogy reggel jönnek a srácok dolgozni, minden ok, aztán jönnek a lányok és nézz rám, túlporog a szívem, izzadok... minden bajom van. És közben rám nevetett. Pár órával később elment mellettem és megjegyezte, hogy mennyire jó lenne nekem egy olyan lány, mint ez a XY. , a nevem mondta ki. És rám mosolygott. Meg olyanokat mond, hogy neked bármikor szívesen segítek.

Na ebben csak az a szép, hogy én szeretek itt dolgozni, d évad párom. Elmeséltem ezt neki, szerinte nyomul rám.

Ti mit gondoltok? Csak munkahelyi poén vagy próbálkozik? Mert akkor inkább felmondok, nem sos ez a munka, csak másod munkám keresek mást.

2022. aug. 1. 00:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Keress.
2022. aug. 1. 00:26
 2/12 A kérdező kommentje:
Jah és, ami nagyon mókás. Egy 30+ - os férfi. Ezer meg egy csaja volt. Erre zavarba jön tőlem. Pl egymásnak bent szoktunk reggelit csinálni. Mindenkit körbe kérdeztem, én voltam a soros. Kérdezem őt is, erre azt mondja nekem, én nem vagyok ehhez hozzászokva, hogy valaki ilyen kedvesen, mosolyogva gondoskodjon rólam. Vagy épp a gépnél lányos zavarában a pendriv- ot ki sem nyitotta és úgy akarta a gépbe tenni. Nézek rá. Azt mondja nekem, tudod zavarban vagyok, de hagyjuk is, te ezt úgysem értheted és ott hagyott .
2022. aug. 1. 00:40
 3/12 A kérdező kommentje:
Most vagy tényleg poénkodik, vagy én nem tudom, hogy ezt most komolyan vegyem- e?
2022. aug. 1. 00:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Talán ha kozolned van pàrom,bocsi,tipli....
2022. aug. 1. 00:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozik. Nehogy már ezért felmondj, egy felnőtt nőnek tudni kell az ilyesmit kezelni!
2022. aug. 1. 00:46
 6/12 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy van. A tulaj fia. Jobb, ha odébb állok.
2022. aug. 1. 00:51
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem miatta akarok felmondani. Az apja is tolta már ezt nekem. A fiacskájának ilyen nő kellene, unom.
2022. aug. 1. 00:52
 8/12 anonim ***** válasza:
28%
Úgyse enged el,több fizut ajánl...
2022. aug. 1. 00:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Mondj fel.
2022. aug. 1. 06:42
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a több fizetés, azt máshol is megkapom nyugalomban.
2022. aug. 1. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!