Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha egy nő csak lelki szemetesládának használ egy pasit, mennyi az esély a következő szintre?
Egy klasszikus szituáció:
Van egy nő, aki jár egy pasival, de lelkileg nem passzolnak össze, mert végső soron nem tudnak egymással megbeszélni olyan dolgokat. Szóval a nőnek van egy haverja, akinek elmondja a problémáit, gyengeségeit, kísírja magát a vállán, de ennyi, nem akar többet tőle.
Ez a szituáció akkor válik visszataszítóvá, amikor tudsz róla, hogy a pasija nemrég ment el tőle, nemrég volt szex, aztán nem sokkal később felkeres téged a panaszkodásaival.
És most belehelyezem magam a történetbe:
A legsarkallatosabb kérdés itt az, hogy a nő "rájön-e arra", hogy mi sokkal jobban illünk egymáshoz, és elhagyja-e a pasiját, vagy pedig neki ez a szituáció tökéletesen megfelelő, és szemetesláda maradok?
Az lehet, de nem érdekel. Mondták már, hogy helyes vagyok, ráadásul több nővel voltam együtt. Az más kérdés, hogy azok a kapcsolatok nem sikerültek.
Azoknak, akik jó szándékkal írtak ide: az imént felhívtam telefonon a nőt, mert tudtam, hogy szabadnapos. 2 percben elmondtam neki, hogy milyen döntésre jutottam, és, hogy többet ne keressen. Mondta, hogy beszéljük meg, de nem hatott meg, hanem elköszöntem, és letettem a telefont. Van egy közös ismerősünk, de szinte biztos, hogy többet nem fogok vele találkozni.
Még valami:
A provokatív női kommenteket jeleztem a moderátornak. Az előbb gondoltam arra, hogy részletezem, hogy mi a baj ezekkel, de végülis mindegy.
Na figyeljetek csak is ide, ez az egész barátkozòsdi el van bszva:
Van a kérdező , többet érez a nő iránt , a nő sosem fog többet èrezni, a kérdező nőt akarja , a nő csak mint barát tekint rá.
Szerintem jogosan fusztràlja a kerdezőt , mert úgy sem lesz semmi az életbe ezzel a csajjal - a nagy barátság meg arra jó a csaj részéről , hogy a gőzt amit otthon nem tud, nem mer, nincs lehetősége a párja mellett kiengedje.
A nő a kerdezőt gyakorlatilag barátnőjènek ( vagy annak pótlására használja )
Ez a "barátság" ( inkább hulladéklerakàsnak hívnám ) max úgy működne a jelen helyzetben ha mind a két félnek lenne párja.
Ezt így ebben a formában felesleges erőltetni( kivéve ha vannak szabad barátnői a csajnak - ami többnyire nem szokott lenni )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!